Lasconi, fața în față cu Rifai. ”Nu am putut să mă ridic din pat. Nu mi-am sacrificat fiica”

Elena Lasconi, fostă jurnalistă şi primar al oraşului Câmpulung, a fost  invitată prezentatoarei Denise Rifai la Kanal D. 

În ediţia de duminică a emisiunii de interviuri 40 de întrebări, Elena Lasconi a oferit mai multe detalii despre viaţa personală şi profesională.

Fosta jurnalistă de la Pro TV a declarat a făcut multe sacrificii pentru fiica sa.

Lasconi a povestit despre perioadele grele prin care a trecut, cum  s-a îmbrăcat de la second-hand ca să-i trimită bani fiicei sale pentru educație și nevoi personale.

“Eu am dat totul. Nu am să-mi reproșez nimic. Am sacrificat foarte mult, am ars foarte multe etape din viața mea.

Eu nu am avut viață, a trebuit să muncesc din greu.  Mă îmbrăcam numai cu haine second-hand. Pentru că Oanei îi cumpăram haine noi sau îi trimiteam bani pentru meditațiile la engleză sau matematică sau să cumpăr mobilă.

Nu am avut cinci ani plafoniere în casă, aveam doar dulie cu fire. Am pus foarte mult suflet și toți banii mei să o aduc pe fată aici”.

Ce își reproșează Lasconi

”Poate că aș reproșa faptul că nu am ținut-o cu mine la greu. Atunci când dormeam pe gresie și mâncam macaroane fierte, altfel dai valoare momentului.

Eu mi-am dat sufletul și în continuare o sprijin. O iubesc, mi-am dorit-o din suflet. Știu că mulți așteaptă telenovele. N-am să ofer. Am făcut tot ce am știut eu mai bine, la momentul respectiv,” a mai declarat fosta jurnalistă.

Copiii ajung la un punct în care își văd părinții ca fiind „expirați”, indiferent de eforturi

„(…)sunt absolut sigură că o să se schimbe în momentul în care o să devină mamă. Și eu mi-am dorit încă un copil, îmi doream trei. Eu mă vizualizam cu trei. Nu mi-a rezultat treaba asta.

Nu mi se pare că au fost momente foarte importante, dar la fel, trebuie să dau multe detalii și iar să redeschid o telenovelă în relația mea cu Oana, ceea ce nu o să fac. Nu intru pe drumul acesta.

Cred că, la fel ca orice copil, la un moment dat explici din comportament și din orice vrei tu părintelui, că el este expirat pentru tine, indiferent că e doar o diferență de 20 de ani între noi două.

Eu am crezut că sunt foarte aproape de generație, că sunt mamă tânără, dar vine un moment în care părinții sunt expirați, în general, indiferent că ar fi mama, că ar fi tata”, a conchis Lasconi.

„Vreau să știu dacă știați că fiica dumneavoastră e membră a comunității LGBTQ+. V-ați sacrificat fiica pe altarul politicii?“

„Nu știam…nu m-am așteptat nici în cele mai cumplite coșmaruri la chestia asta, după o viață în care muncești de-ți sar capacele. Nu m-am așteptat nici în cele mai cumplite coșmaruri și nu doresc nici măcar membrilor PNL, despre care am spus că sunt „răul“, să li se întâmple așa ceva cu copiii lor.

Este îngrozitor. Două zile nu am putut să mă ridic din pat.

Nu am știut, nu am urmărit-o pe Instagram. Eu vorbesc cu ea, de cele mai multe ori am vorbit despre relații cu bărbați.

Mai mult de atât nu vreau să vorbesc despre Oana. Este copilul meu, indiferent ce ar face și ce ar zice.

Va rămâne copilul meu. Nu vreau să mai scot lucruri la suprafață pentru că voi redeschide telenovela și nu are niciun sens pentru mine. E un subiect închis. Fata mea este fata mea și va rămâne fata mea, așa cum e ea.“, a spus Elena Lasconi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

14 Comentarii

 1. Lasconi are caracter.
  Bună ar fi la AUR …insa e la USR.
  O fi vreo diferența între aceste ” partide” de laborator?

 2. Madam Lasconi, vaicarind-u-te despre LGB ista de fiica-ta, iti convine sa generalizezi si despre alti copii, deci, te somam sa-ti retragi cuvintele „la fel ca orice copil, la un moment dat explici din comportament și din orice vrei tu părintelui, că el este expirat pentru tine”, deoarece 90% din copii din Romania sunt normali psihic/medical, ei primesc o educatie crestina si sanatoasa de la parinti cu comportament moral, crestin si medical-sanatos, nu-si considera parintii/bunicii expirati (cum face fiica matale). Ce parinte isi doreste sa aiba la usa o fiica/un fiu cu comportamente patologice nesanatoase ?! Nimeni.

 3. Extrema stânga își propune eradicarea albilor, creștinilor, heterosexualilor.

 4. Asta n-a fost in stare sa creasca o fata, a parasit-o la bunici ! Ce dracu vreti de la una ca asta sau de la ala care face poze cu telefonul in Parlament. Balerina cu capul gol, alintata Shosho, a demonstrat ce poate sa faca. 3 nulitati functionale. Votati-le, pentru ca meritati !

 5. A crescut-o prost, așa cum fac toate mamele emancipate din ziua de azi. Răzvrătite, nu ascultă de nimeni, își idolatrizează copilul( pentru că fac unul, maximum doi) și distrug totul în jur pentru el. După care se vaită că beizadeaua e pe arătură. Noroc bun!

 6. Bravo Elena! O femeie exceptionala, are dreptate cand spune ca ai copii si pana la urma copiii isi bat joc de parinti…urat si horror

 7. Simplificand, isi gestioneaza foarte prost relatia cu fiica. Daca ramanea strict in interiorul familiei, era in regula. Ca persoana publica, ca tot le place asta, sa fie sanatoasa !

 8. „o diferență de 20 de ani între noi două.”

  -in zilele astea
  20 de ani sint cam 65 de milioane de ani,
  acum 20 de ani mai existau dinozauri…..

 9. fiica e zbanghie,eretica,pagana?
  -vezi „alien resurrection”,
  Ripley is taken to the Alien nest, where the Queen gives birth to a Newborn,
  a Xenomorph with human traits. The hybrid Alien recognizes Ripley as its mother and kills the Queen.

 10. Copii le fac si parintii le incaseaza. E usor sa critici. Ca parinte te straduiesti, faci ce te duce capul, te sacrifici si esti cu constiinta impacata dar viata e complicata, mai ales ca mama singura cand trebuie sa asiguri existenta pentru doi. Crezi ca te ocupi si de educatie dar crezi mai ales ca daca ii asiguri copilului totul la cele mai inalte standarde copilul va vedea si va aprecia dar copilul e supus multor influente mai ales de la colegi si de multe ori ia de la ei pe cele rele nu pe cele bune. Asa ca nu mai dati in parinti ca au dus-o greu si inainte si acum.

 11. ei…hai…dormit pe jos…mincat macaroane…
  care ar fi motivele…ca sint…
  n-ai barbat ? unde e sotzul cu care ai facut copilul ?
  mai lasati-nne cu manipularile astea psihologice primitive…
  du-te in fatza bisericii sa cersesti mila…si pomana
  gata…

 12. de obicei, multi romani ce dau cu piatra.
  Numai parinte sa nu fii, greu cu ei, greu si fara ei. Va veni o vreme cand fata va intelege si regreta insa crapaturile lasa urme…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.