Lasconi vorbește despre candidatura la prezidențiale

Scandalul în care a fost implicată primărița din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, nu pare sa-i fi întrerupt acesteia traseul politic. Ea a declarat joi, la Antena 3, că deși o candidatură la prezidențiale i se pare „o pălărie prea mare”, ar candida dacă ar avea certitudinea că prin acest lucru ar reuși să schimbe în bine societatea.

Întrebată cum vede o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor, Lasconi a răspuns că „mi se pare o pălărie prea mare” pentru ea, dar că face politică și administrație pentru a schimba în bine societatea și „aș face orice pentru asta, inclusiv să candidez la prezidentiale”.

„Vom vedea, nu știu cum mă va duce viata”, a adăugat primarul, despre prezidențiale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

12 Comentarii

 1. Succes!Mai capabila, mai ahrnica si mai responsabila decat sasul turist va fi cu siguranta. Important este sa nu le aiba cu securitatea cea noua.

 2. Așa se întâmplă când te mănâncă undeva ca pe Zambilica.
  Te visezi la Cotroceni. Dacă te scarpini bine te trezești !

 3. cum poti sa vorbesti de candidatura la prezidentiale, de unde faci rost de peste 6.000.000 de voturi fara un partid mare in spate ? Naivitate e putin spus.

 4. SCUFITA ROSIE mergea prin padure la bunica si aude o voce ‘te mananc’se uita dreapta-stanga ,nimic doar o pasare isi ia zborul dintr-un tufis scena se mai repeta de cateva ori si SR da nas in nas cu Lupul
  ‘lupule ce bine imi pare ca te vad ca ma mananca pasarica’
  Asa si cu Lasconi

 5. Eu nu înţeleg cât tupeu pot avea politicienii şi cât de proşti cred ei că sunt cei care i-au votat!

  – Măi, femeie! Ai venit în acel orăşel modest cu o promisiune faţă de oamenii care te-au votat! Chiar ai rezolvat toate problemele Câmpulungului? Chiar te-ai ţinut de toate promisiunile din campanie? Chiar nu mai e nimic de făcut la primărie, de preşedinţia este singurul lucru la care îţi stă mintea?

  De aia nu intră oamenii serioşi în politică! Pentru că nu au loc de prompteriste, căcănari, bişniţari, codoşi, barbugii, miliţieni, şoferi şi lăutari! Mai lipsea o ie, o icoană şi un tricolor de gât şi era circul complet!

 6. S-a dovedit ca facatura cu fie-sa si plansetele ei despre homofobia ma-sii au avut un scop precis, mediatizarea intensa a acestei pasarici mici care este Lasconi, pe principiul ca publicitatea rea este tot publicitate.
  Intr-adevar candidatura a fost obicectivul usr-ist din prima.

 7. Asta mai lipsea
  Sa avem presedinte pe genitoarea unei stricate ce are activitati scarboase cu alta sau alte stricate ca ea .

 8. Un om sanatos la cap nu ar avea aceasta ideie de a candida la prezidentiale ,mai ales ca madama Lasconi inafara faptului ca deocamdata este primarita , este un neica nimeni.

 9. Sa nu judecam aprioric. Orice soldat are bastonul de maresal in ranitza.

 10. Nu se inregimenteaza in AUR si tanti Lasconi? Discursul ei asa a parut,de aurista.

 11. ca-i un teatru ca sa fie victimizata si ca naivii sa creada ca a votat pt familie pt ca nu vor auzi chiar daca li se va spune ca NU a fost la vot?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.