Lăzăroiu nu mai vrea la televizor

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a declarat că de multe ori se întreabă de ce mai merge la televiziuni.

„De multe ori mă întreb şi eu de ce mai merg la televiziuni. De acum încolo, toate declaraţiile pe care le fac, le pun video pe site-ul Ministerului Muncii. De mult m-am gândit la decizia asta, chiar când nici nu eram ministru, voiam să le recomand miniştrilor din Guvern”, a spus Lăzăroiu, citat de antena3.ro.

„Ei la televizor nu mai dau declaraţia mea sau o dau trunchiată. Şi zic: să vă zicem noi ce a declarat Lăzăroiu. Şi spun ei ce a zis Lăzăroiu, iar lumea nu mai ştie. Măcar aşa vor fi unii care vor avea o şansa să vadă ce a zis Lăzăroiu şi să intre pe site-ul ministerului. N-am o miză să merg la televizor. Pot să stau cuminte şi să nu merg la televizor. Dacă găsesc un canal de comunicare care să mă ajute să transmit mesajele ministerului sau mesaje politice, pot să renunţ şi la mersul la televiziuni”, a mai spus acesta.

Ministrul a postat deja înregistrări ale declaraţiilor sale pe site-ul Ministerului Muncii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.