Le Figaro scrie despre Șoșoacă

Publicația franceză Le Figaro i-a făcut senatorului Diana Şoşoacă un portret deloc măgulitor.

Articolul, intitulat Diana Șoșoacă, această candidată la președinție care visează la o „Românie mare” extinsă în Ucraina, este semnat de . 

Ziaristul o citează pe Șoșoacă: ”Forţele de ordine ucrainene atacă preoţi români! Unde este Guvernul de la Bucureşti? Zelenski, nemernicule, lasă românii în pace! Ciolacu, le împrumuţi bani blestemaţilor ăştia de ucraineni? Trădătorule! Îţi vinzi naţiunea, minţi poporul român la televizor, manipulezi opinia publică, manipulatorule! Perversule! Iudo! Ucraineni, nu vă atingeţi de români şi de credinţa noatră! NATO, UE, Statele Unite, îi apăraţi pe aceşti nemernici? Pe aceşti criminali? Nişte  mizerabili! Opriţi masacrul românilor în Ucraina! Daţi-ne teritoriile înapoi!”

În aceşti termeni ”înfloriţi” s-a exprimat Şoşoacă la 9 noiembrie, pe Facebook, remarcă autorul.

”Evenimentul, politic dacă nu literar, ar putea părea derizoriu dacă această aleasă din judeţul Iaşi nu s-ar afla pe poziţia a treia în sondaje în vederea alegerilor prezidenţiale prevăute în noiembrie 2024”, comentează el.

”Sigur, Diana Şoşoacă este încă foarte departe de a se muta la palatul prezidenţial Cotroceni, la Bucureşti”, precizează jurnalistul.

Însă, apariţia ei în sondaje de opinie nu este tocmai nesemnificativă, odată ce senatoarea zguduie scena politică românească – atât pe fond, cât şi ca formă, comentează ziaristul francez.

”Vulgară, agresivă, insultând şi vociferând, injurioasă, brutală, binară, demagogă, epitetele nu sunt de ajuns să califice stilul acestei candidate, care cântă refrenul clasic al împărţirii poporului împotriva elitelor într-o ţară în care social-democraţii şi liberalii îşi împart puterea după lovitura de stat care a înlăturat regimul comunist al lui Nicolae Ceauşescu în 1989”, continuă el.

Diana Şoşoacă ”nu poate fi redusă însă la această cântare populistă puternică şi prea puţin melodioasă, pentru că apără o viziune politică şi chiar geoopolitică clară şi tranşantă, care poate fi rezumată prin expresia «Romania First», sloganul trumpist”, scrie ziarul.

O ”suveranistă în favoarea unei ieşiri din Uniunea Europeană (UE), visceral antiamericană, ea se uită galeş la Rusia, pe care o asigură de «neutralitatea» sa în Războiul din Ucraina, o ţară vecină a cărei implozie îşi imaginează că ar putea fi în folosul unei Românii lărgite”, se mai arată în Le Figaro.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Author

62 de Comentarii

 1. Autorul din Figa ro (pour les connaisseurs) este un ukran franţuzit: FirczaK – Firţac sia asta spune totul.

 2. Comparativ cu obedientii politicieni romani, veritabili neo – fascisti, de o scarboasa si primitiva rusofobie, d – na Sosoaca macar nu e rusofoba, nu e fascista, nu este fricoasa, calitate exceptionala astazi, prin raritate…Mai, Uniunea Europeana este Neo – Colonialism….Uniunea Europeana este o anexa a NATO…a Statelor Unite ale Americii….Europa este o imensa Baza Militara Americana compusa din 82 de Baze militare americane…Uniunea Europeana e parte a Neo -Imperialismului Colectiv condus de SUA…Uniunea Europeana este MOARTEA natiunilor din Europa.

 3. A copiat, probabil, un articol mai vechi despre Marine Le Pen, pe care l-a condimentat ușor, pe ici pe colo, prin părțile neesențiale.
  E bine, totuși, că n-a băgat nimic despre „feraille”.

 4. rusoaica SSossoaka face Romania de rusine cat poate zici ca e fata lui Iliescu facuta la betie

 5. Le Figaro e o trambitza de propaganda neo-marxista, un fel de Pravda de pe vremea lui Stalin.

 6. si inca ceva: daca nu se preciza ca articolul e scris de Figaro, as fi crezut ca a fost difuzat de RFI Romania, gashca cu epoletzi Prelipceanu citit pe prompter de gradatul Nahoi.

 7. Neomarxistii în acțiune. Cică ii deranjează ca doamna Sosoaca e binara. După ei ar trebui sa fie non-binara.
  PS. Intre miile de cacaciosi sclavi, fara personalitate din politica, e clar ca doamna face nota distincta. Ce bine e sa fii las și neterminat. Ai toate șansele sa fii pupator de boase americane și de dos puturos UE. Sunt convins ca 99,98% dintre parlamentarii nostri europeni își doresc funcția pentru a-si satisface fanteziile sexuale în înaltă calitate de sclavi sau mainute cu fundul rosu dresate.

 8. @ Prostia ingroapa Rusia…Mai, rusofobule, esti mai stupid decat prostia….Dai sfaturi Rusiei, esti mai fudul ca o capra raioasa daca te dai mai destept decat 150 de milioane de rusi.

 9. In mod normal, de in romania ar fi cetățeni educați sănătoși, cu mansarda mobilată,.. la alegeri primii ar fi UDMR, locul doi SOSoacă, al treilea hauriții, iar pesede și penele nu ar apuca 5 $.. Așa ar arăta rețeta de succes și trai normal in romania..Dar evident ar fi urmat rapid de un pucci militar..

 10. Lio figaro dio l’Affrance e o SLUGĂ a $$oroșului, m-am convins după cum a făcut acoperirea subiectelor de presă IMIGRAȚIE și „Donbass”, în anii ăștia……[Rumburak]

 11. singura ” problema ” cu Sosoaca, este nivelul decibelilor folositi ! daca adevarurile spuse , ar fi redate normal , fara urlete si tipete , facand abstractie de fizic , ar avea mai multe sanse..!

 12. Aria Figaro conține versurile „Figaro sus, Figaro jos, Figaro oriunde și nicăieri, la fel și sosoaca, o să o găsim nicăieri.

 13. eu zic că trebuie în primul rând lămurit un lucru: șoșoacă e candidată la președinție sau e doar o balenă din Marea-lac rusesc-Azov eșuată pe uscat!?

 14. Si de ce oare mass-media trage de escroaca dezaxata si prefacuta Sosoaca? Sarboaica Ivanovici face jocul Ivanilor. Asta chiar daca ea, halucinanta, rage cu satisfactie feroce discursuri populiste, fraze sforăitoare, trancanind: „Je suis Maica Tereza!”. Nu o duce capul sa ofere o viziune pentru oameni. In schimb, această senatoare-oroare penibila la vorbe si la maniere, preocupata sa-si faca o imagine de Amazoana mioritică, ne oferă zi si noapte gargară si nu se mai satura niciodată. Efectul contrează. Cat privește relele intentii si bolile de care sufera, daca unele sunt accidentale, cele mai multe sunt permanente si incurabile. Cert este ca farsoarea care si-a pus tot năravul infect in slujba moscalilor, lucreaza de zor sub masca romanismului impotriva intereselor romanismului, lucreaza de zor la edificarea unei campanii de ura, diversiune si haos.

 15. @axon: mai trol transnistrean, Sosoaca nu e rusofoba este rusofila. Avand in vedere istoria comuna romano-rusa acest lucru nu este un plus ci un mare minus, mai ales pentru cariera ei politica. Pentru noi, romanii. Pentru voi, rusii, este un plus. O coada de topor in plus.
  Stim ca nu va convine ca sunt baze americane in Europa. Fara aceste baze americane cu greu v-ar fi putut impiedica cineva sa va duceti cu granita pana la Atlantic asa cum viseaza psihpatul de la Kremlin.
  Dar stii ceva? Noi, europenii, i-am chemat aici pe americani. Pe voi nu va cheama nimeni, nicaieri.
  Nici ungurii, cehii, balticii, cecenii, afghanii, georgienii si mai recent ucrainienii nu v-au chemat. Nici macar bielarusii nu va cheama. Oare de ce?
  150 milioane de rusi. Multi. Da prooooosti! Asta e motivul pentru care, in istorie nu ati fost si nu veti fi niciodata o mare natiune. Doar multi.

 16. axoane, numai in Italia au 100 de baze militare……80 or fi in restul Europei?

 17. Să spună clona, trolacii Urcaci, EPOLEȚII și „progreseii” woke, uSE🌈ici, dacă preoții și călugării Români din Urcaca nu au fost bătuți de Secu’ Urcac (SBU).
  Dacă Mănăstirea Bănceni n-a fost atacată de descreierații neonaziști. Dacă Mitropolitul Longhin Jar nu e târât prin tribunale, cu un avocat arestat și altul otrăvit.
  Hai, buey, maâncătorilor de 💩 Urcac, 🌈aj !

 18. Am facut o data greseala cu nemtii pe primul loc!
  Hai sa zicem: SOS-AUR-UDMR!

 19. D-na Sosoaca este fascinata de hegemonia inter_textualitatii transfobice a MICROAGRESIUNILOR, ca prescriptie a unui RAZBOI CIVIL perpetuu !!

 20. @Sandu: vezi să nu te sufoci de prea multă indignare! Iar pe umilul @Adrian íl deplâng pentru cât e de spălat pe creier.
  Ce v-au făcut de nu puteți raționa un pic în mod critic? O faceți fiindcă e mai comod să înghițiți pe nemestecate toată propaganda în loc să faceți efortul de a gândi? Ați citit ceva istorie în viața voastră? Chiar şi pe net găsiți o sumedenie de informații.

 21. Fusesem abonata la Le Figaro, pe care, actualmente, nu-l mai citesc. Nu merita. @Le Pen [Rumburak], @cântareata cheala: subscriu. Le Figaro, „pe linie” sorosista (subventii enorme de la statul socialisto-macronist), demult s-a corupt, si-ntr-adevar, daca Sosoaca ar fi privita c-un ochi NORMAL, n-ar mai fi obligata la decibeli când vorbeste. Numai ca sorosistii, care-s la manetele bancare, îi urasc pe suveranisti, asa ca, trotzkisti, anarhisti, îi provoaca. Sosoaca a cazut în cursa, le Pen, nu. Lucru care nu-mpiedica „presa” la a o diaboliza. Nu-i vorba nici de Sosoaca, nici de le Pen ca persoane, ci de suveranismul pe care-l sustin. Desi ultima ar fi renuntat la el, în ultima campanie, lucru care-o compromite: a ramas fara program, s-a topît „în masa”. Daca Sosoaca a cazut în cursa APARENTEI, le PEN a TRADAT CONTINUTUL unui program, si-n mod CONSTIENT, pentru a deveni „prezidentiabila”. Motiv din care o stimez pe Sosoaca, si-o execru, actualmente, pe le Pen. Care, de la mine, nu mai primeste nici un sfantz. Si tipa stie.

 22. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încâ, ori de câte ori o bântuie flatulența, e într-un real pericol de-a se lansa, de una singură, pe orbită.

 23. E interesant cum nebuna asta are și adepți care o consideră patrioată. Ce v-aș trimite eu pachet în mama Rusie, fără drept să mai ieșiți de acolo!

 24. Sosoaca pe scurt: Schizofrenia dezorganizata (schizofrenia hebefrenica) se manifesta prin ganduri, discursuri si, uneori, halucinatii cu caracter incoerent, dezorganizat. Debutul schizofreniei hebefrenice este unul brusc si are loc in perioada pubertatii sau a adolescentei.
  Cam atat despre filorusi.

 25. @Adrian
  Mai pupator de moaste senile amerloce si occidentale… pe americani i-am chemat din 1944 si atunci au venit cu bombardamente asupra Romaniei, dupa care ne-au vandut bolsevicilor si au revenit cand au avut chef, dupa 53 ani !!!
  Intre timp USA s-a transformat in Uniunea Sovietica Ailalta…
  Slava Z !

 26. In loc sa spuna despre respectarea drepturilor minoritilor europene a candidatei la intrarea in UE, drepturi garantate de limba, invatatura, religioase si respectare carora se asigura cica Bruxelles, Le Figaro vin cu tromboane ca XYZ este „binara”.

 27. Directia comentarilor este relativ stabila, condamnand constant minciunile sfruntate si propaganda desantata din presa aservita occidentala.
  Exceptie fac trolii platiti si organizati pe calapod militar, care doar jignesc, improasca cu laturi permanent, venind cu retorica depasita, de razboi rece. Adica infatiseaza situatia asa cum era ea acum 40 de ani. Atat poate onor directiunea lor de la Langley si din desertul Negev. Anchilozarea aceasta in trecut este tipica statelor cu ierarhia impietrita, plina de bosorogi cu pampersii umflati. A fost astfel URSS-ul anilor ’80, si este astfel si actualul sistem politic american.
  Romanii s-au saturat de palavre si de cozi de topor, atat de la est cat si de la vest.
  Toata retorica din lume nu va ocoli faptul ca a sosit timpul ca Romania sa fie condusa de romani.

 28. @ Incrucișătorul 13:11
  Te-ai uitat atent în oglindă și ai început sa bați tastatura furioZ…
  Ia un Rudotel !
  măRog…😜

 29. @Viorica Balteanu
  Decat in cort la Frisco, mai bine intr-un apartament la Sankt Petersburg. Nu ti se pare? Multi americani chiar au emigrat in Rusia si se simt bine. Nu dorm pe strazi.

 30. Iaca, am trait s-o aud si p-asta: Sosoacai i se reproseaza ca-i…binara! E clar, frantzujii s-au tacanit de-a binelea. Daca ar fi fost lesbi ii iertau toate pacatele, o placeau si-o iubeau?

 31. Nu Sosoaca scufunda UE.

  Prea multe discutii. UE este condusa de la Bruxelles, aflat in occident.
  Executivii UE nu sunt in est. Ei tremura ca deschide gura Sosoaca le pune in pericol „sandramauA europena” pe care tot ei adus-o in starea in care este. Si Schengenul din ce in ce mai suspendat.

 32. @Democrat??progresist??- Ma indoiesc ca stii cu ce se mananca asa ceva. Americanii nu au venit pana nu le-am declarat razboi. Rusii au venit si nu au plecat cu mana goala. Pe langa faptul ca am fost nevoiti sa platim de 3 ori valoarea convenita prin tratat ca daune de razboi, impactul asupra vietii politice, sociale si economice a fost devastator. Asa ca nu am absolut deloc de ce sa ii iubesc. Daca tie iti plac n-ai decat sa ramai acolo.
  @cib: printre expatii din Rusia se numara Snowden – care fuge de acuzatia care l-ar pune dupa gratii pe viata, si Gerard Depardieu care s-a mutat acolo de frica fiscului francez.

 33. @Clonei din 15 DEC 2023 LA 15:00: Ce-ti era daca semnai cu numele tau, nu cu-al meu, si te abtineai de la „dizertatii” privind felul în care arata si digera Sosoaca? @încrucisatorul Potemkin: ai dreptate: esti si sashiu, nu numai de speriat.

 34. motanule, binar este un sistem in care apar doar doua elemente, adevarat, fals, alb, negru, zi, noapte… cu alte cuvinte iubita ta Șoșo vede totul, strict in doua dimensiuni… fara inflexiuni de gandire. Lumea pentru ea se imparte doar in buni sau rai, prieteni sau dusmani, un fel de extremism.

 35. le figaro e publicatie bolshevic comunista …pntru informarea fraierilor
  nu le place bolshevicilor cominterinist de nici un lider nationalist…normal
  deaia da-i si lupta impotriva ‘legionarilor’, fascistilor’…etc…remember 89 si frica lui Iliescu ca vin legionarii si il belesc pe el si pe bolshevicii lui
  eh…fix asa si acum
  si cine sint Bolshevicii ??? lasa ca va spune Charlie…omul cu aburitorul

 36. Aceasta maimută urlătoare, ofensatoare, sfidătoare este votata si sustinuta de un segment al populatiei lipsit complet de realitatea politică. S-a orientat in acea zona a politice romanesti unde nici Simion nu indrazneste sa se implice. In concluzie, asa cum urla si zona pe care o ataca, avem de-a face cu o mahalagioaică care se face de ras, dăunând pana la urma si interesului românesc.

 37. @gigel: Asta-i buna! rusilor sa nu le placa de Sosoaca.
  Iar chestia aia cu Iliescu si legionarii era praf in ochi pentru cei care nu gandesc.

 38. @Adriene…esti persistent in lipsa de educatie istorica ca sa nu spun decit atit…
  Rusii nu sint Bolshevici…
  Bolshevicii au ucis tzarul rus si au insclavagit pe rusi din 1917 pina in 1993…
  daca bolshevicii s-au mutat cu arme si bagaje de la Odessa in Little Odessa…e alta problema 🙂

 39. @gigel: poti sa spui ca nu toti rusii sunt bolshevici dar toti bolshevicii erau rusi. Rusii de acum nu se deosebesc cu nimic de rusii de acum 100 sau 200 de ani. Inrobirea altor popoare este principala caracteristica a rusilor urmata de epurare etnica prin deportarea dizidentilor in regiuni indepartate (gulag) si repopularea teritoriilor respective cu rusi. Asta ati facut de cand a inceput expansiunea rusa in est si asta faceti si in ziua de azi in Crimea si teritoriile ocupate de la ucrainieni.
  S-ar putea ca educatia mea istorica sa nu se ridice la nivelul la care te astepti dar asta se intampla atunci cand nu studiezi in URSS/Rusia. Mai afli si adevarul.

 40. @adriene…
  rusii sint imperialisti…ca doar sint corcitzi cu mongolii lui Gingis Khan
  asta nu inseamna ca francezii, englezii, olandezii si acu americanii nu sint imperialisti…
  da bolshevicii…au fost unii care nu erau rusi…si prin ce au facut au insclavagit in sec XX imperiul rus si jumatate din europa…
  cind au luat amintul tzaranilor din europa de est…i-au transformat in robi…
  si nu erau rusi…mai citeste..si nu te mai da cotit
  citeste cine l-a omorit prin atentat pe tzarul alexandru II…era fratele lui Lenin unul dintre membrii atentatului…asta a fost executat…
  iar frate-su Lenin a impuscat familia tzarului Nicolae al II
  mai citeste..Narodnaya Volya..cine sint astia.. cu nume si prenume
  la fel cu nume si prenume..cine erau bolshevicii..gasesti peste tot..daca vrei sa citesti

 41. „adrian” la 19:13 debiteaza urmatoarea gogomanie, probabil intentionat- citat: „poti sa spui ca nu toti rusii sunt bolshevici dar toti bolshevicii erau rusi”.
  Toti bolsevicii erau …rusi…???
  Tupeul acesta este de necrezut, deja e clar din ce tari calde vine mesajul.
  Keep the lie big enough, nu?

 42. Au aparut gunoaiele cu barfa, propaganda si discreditarea, urmasii alora care sute de ani umblau cu sulfa si darul (spaga) pe la poarta otomana; au mutat-o la francezi acum. Simt ca le suna ceasul la hotiile pe care le-au facut de 30 de ani, se apropie Poarta Alba, stuful si canalul.Isi ascut armele cu care l-au executat si muscat de kur pe Vadim. S-au mutat la Sosoaca si AUR acum, ziare,televiziuni, in top scanteia slugii care, de 30 de ani tot linge, pune guverne si presedinti, omniprezenta ca de obicei.Apara democratia, zice el. Acum insista cu prosteala la joana la 3 coceni.

 43. @Core,
  Iaca na! Si de ce n-am rastalmaci vorba frantujilor? Sosoaca nu face galagie la ei, face la noi. Triunghiurile comjugale sa-si vada de treaba! La ce foloseste sa tot iei seama la ce zic altii despre noi?

 44. @ „Sandu”, 15 dec. 2023 la 12:14
  „Sarboaica Ivanovici face jocul Ivanilor”?
  Meeeey, găgău(t)zo, maMaiyé $$andu CUMPĂRATĂ la kil’, cu $$, di $$oroș șî Stațîiya C.I.A. di la Bukale, oari cum ar hi să-ți aflăm noi iethniya, mascată în dosu’ iuzărneimului undi faci tu așiya xenofobie? Ai neamuri la Yierushalaiym, ;i nasu koroiyatt?
  De data asta, cu „Iovanovici”, n-ai prea nemerit-o, fiindcă șî POETUL NAȚIONAL al Rromînistanului a scris sub PSEUDONIM, „Eminescu” (ales de ardeleanu’ Iosif Vulcan), numele lui de familie real a fost Eminovici!

 45. Motane, cum ai lua-o, tot acolo ajungi. Daca tu vrei sa intelegi prin binar, el si ea, barbat, femeie, ok. dar, in sens… si tot asa o putem tine pana la revelion.

 46. Bravo Shoshoaca ! Exact tot aia spuneau shi Coposu shi Ratziu cand traiau. Nu doar spuneau dar au votat shi o lege in parlamentul Romaniei semnata de Iliescu pe atunci preshedinte care spune ca Romania nu recunoashte statul nazist U-Kraina care nu doar nu respecta drepturile minoritatzilor ci chiar assasineaza Romani, Rushi, Polonezi, Maghiari, Croatzi, Romi, Africani, etc. Legea Romana spune clar ca nu poate fi U-Kraina nazista de azi succesoarea RSS U-Krainiene care fara sa fie totushi democratica respecta totushi drepturile minoritatzilor. Acelui stat a cedat Romania Basarabia, Bucovina, Bugeacul shi Insula Sherpilor shi Romania nu poate sta pasiva acum cand Romanii din U-Kraina sunt assasinatzi ceea ce nu se intampla in RSS U-Krainiana.

 47. @figa 10:28
  Firczak : E plina presa de alde astia foarte iubitori de romani. Presa franceza a dus campania cea mai infecta impotriva romanilor. Si asta din a doua jumatate de sec XIX . E plina de „francezi ” , neamuri ale lui Zelenski , Nuland , etc.

 48. @gigel & eto niet …: am mai vazut „miscarea” asta in ultima perioada si pe la Ileana Rollason: cei care au facut atrocitati nu au fost rusi ci alte natii. Nu rusii au rasturnat imperiul tarist, nu rusii sunt responsabili de masacrul de la Katyn. Nu rusii sunt vinovati de deportarile in gulaguri, de invazia Cehoslovaciei, Afghanistanului, Georgiei, tarilor Baltice. Nu rusii sunt vinovati de dezastrele provocate in tarile din estul Europei dupa WW2. Rusii sunt un popor iubitor, civilizat, ce mai, bun de pus pe rana. Asta in istoria lor. Ciudat este ca istoria tuturor tarilor din vecinatatea lor spune ceva „putin” diferit. Nu mult. Cu vreo 180 de grade.
  In privinta frazei cu ” toti bolsevicii sunt rusi” ai dreptate ca a fost facuta intentionat. Era o analogie la altceva:
  Itzic: toti arabii sunt teroristi!
  Ahmed: Nu toti arabii sunt palestinieni, nu toti palestinienii sunt teroristi.
  Itzic: da, dar toti teroristii sunt arabi.

 49. Vulgara, binaria, prost crescuta, flatulenta, etc, etc. O intreaga colectia de injuraturi si insulte, numai pentru ca doamna are obiceul de a lupta impotriva lui Zelensky, care isi sterge fundul cu Drepturile romanilor din Ucraina? Ce ar zice Le Figaro de Zelensky, de Sarkozy si de Milei, noul presedinte din Argentina atunci? E clar, Le Figaro a fost cumparat si apartine or lui Soros or lui ala Rupert Murdoch, evreul mascat care stapineste 80% din ziare occidentale

 50. Armand,de acord:epitetele ,grosolane,si din partea mea,sunt prea salbatice la adresa rapandulei.Dar sa asteptam sa vedem ,la alegeri,cati prosti inepti o voteaza.Pentru ca merita sa stim ce procent avem de alienati mintal avem in Romania.Aflam astfel doua lucruri:cati prosti sunt si cati muncesc in tara asta.Romanii au excelat la arderea etapelor istorice,spre binele lor.Acum e acelasi lucru:romanii corecti vreau Shengen,vreau democratie,vreau capitalismn,piata libera,libertate de constiinta.Ori dumneata crezi altfel?Chiar de crezi altfel te rog sa apreciezi respectul meu pentru un alt punct de vedere.Dar,refertitor la Sosoaca,inca nu s-au inventat cele mai potrivite epitete(limba este prea saraca).Eu as vbrea sa gasesc un termen infinit mai bogat decat sac cu rahat.

 51. @ Armand , Mda.. Senatoarea de și-ar schimba un pic stilul de mahalagioaică, ar avea un pic de noblețe in comportament, chiar de are de-a face cu javre,..ar fi politicianul nr 1 in romania..

 52. Sosoaca-o, dezaxata platita de Moscova.
  La puzderia de prostalai care colcaie in Romania, nici nu ai de ce sa te miri ca aceasta panarama este pe locul trei in preferinte. La fel au facut tembelii (mai ales diasporezii) si cand i-au preferat pe Petrov si Iohannis, iar acum regreta ca s-au fript cu asemenea specimen……[Rumburak]

 53. Nici nu este de mirare ca cu asemenea gazetari Franta a ajuns la cel mai jos nivel al istoriei sale nationale. Si mai are inca loc, acum este in rahat pana la barbie. Dupa mintea aluia Romania s-ar intregi cu tritorii din UCRAINA? Marsh la scoala si reinvata istoria adevarata!

 54. tzatza asta acuza la tvscandal că profesorii de drept constitutinal nu sunt la inaltimea ei dand prioritate dreptului UE față de Constitutia ROMÂNIEI, desi ii prezenta pe unii drept, staful său.!!!!!!!!FELUL in care a făcut-0 o descalifică , ii pune oglinda-n față că în afară de agresivitatetv, amenintări infantile, razboi continuu mediatizat și în incercarea de a se considera monopolista adevarului și dreptatii ii dovedeste micimea, vulgaritatea și mersul de balerină pe o sârmă ghimpată????un medic neurolog s-a inchinat când am recomandat-o pt COTROCENI!!!SE VREA UN BASESCU CU FUSTĂ???

 55. Sosoaca este o maimuta lipsite de orice feminitate, ca si mine. De aceea o plac si as dori sa-mi fie partenera.

 56. sosoaca isi iroseste energia degeaba fara sa atinga nucleul raului jidanii criminali care sint in spatele razboiului din ucraina si israel …de la jidani moarte si violenta ura si antagonism in numele drepturilor omului si libertatii…nu si pt palestinieni.

 57. Le Figaro e ziar comunist, deghizat in socialist. Putini isi dau seama ca Franta e avanpoatul comunistilor din Europa Occidentala. Inca: in Franta exista numeroase publicatii si cercuri sioniste. Ia mai ganditi ca cine conduce de fapt Europa!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.