Ce făcea subprefectul de Vaslui în Brazilia?

Când drumurile din Vaslui erau blocate de nămeți, subprefectul județului, Mircea Gologan, dansa în Brazilia îmbrăcat în „joker”.

Jurnaliștii de la publicația locală Vremea Nouă notează că au descoperit filmarea cu Gologan postată pe Facebook chiar de compania de turism care a asigurat deplasarea. Ulterior, filmarea a fost ștearsă, dar jurnaliștii o salvaseră deja.

„Evident, vacanța a fost programată cu mult înainte și nu avea de unde să știe subprefectul Joker de urgia din județ.

A fost o coincidență nefericită, să-i spunem!

Dar de unde, totuși, această preferință ciudată pentru o costumație de clown?

Ce legătură poate fi între un politician vasluian și un circar? Sau poate ar trebui să ne întrebăm care e diferența? O groază de întrebări fără răspunsuri!”, au mai scris jurnaliștii de la Vremea Nouă.

Subprefectul de Vaslui a explicat dansul și costumul într-o intervenție pentru Digi24: „În acele excursii era inclus și o vizită la o școală de samba. Eram acolo, în cadrul școlii, toată lumea era costumată pentru că ne prezentau istoria costumelor acelei școli samba.

Până la urmă eu nu consider că am greșit cu ceva. Eu zic că-mi fac treaba cât pot de corect, n-are nicio problemă funcția și demnitatea cu mersul în concediu, și era într-o chestie organizată, nu m-am dus pe stradă”.

Între timp, Vasluiul era îngropat în nămeți. Drumurile au fost blocate pentru că autoritățile au intervenit târziu cu deszăpezirea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

25 de Comentarii

 1. unde este principiul liberei circulatii? Poate a fost o ocazia, un pret bun si niste prieteni. Nu mai are om drept sa plece in vacanta ca tara judetul de prabuseste dupa o caldura de aprox. 8-10 grade. Deci cateva sute de mii nu se descurca fara un vice. Bravo natiune, bravo ziaritilor. Chiar nu puteti sa va dati zapada fara el?

 2. Uai, de di undi sa stiii supt-prefectu’ ca in ianuarie o sa ninga la Vaslui ? Shei, Mafalda ?

 3. de cand cu incalzirea globala,s-au dereglat prefectii si subprefecti calatori,zburatoare ca berzele,nu mai nimeresc cuibul

 4. „și dacă era d-l sub prefect în vaslui -putea opri iarna?-vasluienii n-au scule d dezăpezit , (DA-I MAI BUNĂ CĂPȘUNICA !)în Vaslui nu este ISU,DRUMURI ȘI PODURI? ZGHIARISM DE CACAO!

 5. Va dati seama ce specimene populeaza administratia si hotarasc in problemele noastre !

 6. „și dacă era d-l sub prefect în vaslui -putea opri iarna?-vasluienii n-au scule d dezăpezit , (DA-I MAI BUNĂ CĂPȘUNICA !)în Vaslui nu este ISU,DRUMURI ȘI PODURI? ZGHIARISM DE CACAO!

 7. In Bucuresti, domnul primar general este prezent la post, dar noi nu avem caldura in case (despre apa calda, nici nu poate fi vorba).
  Obligati fiind sa „gandim la rece”, nu putem decat sa concluzionam ca acolo unde sunt primari progresiti, scapa cine poate.

 8. Votacii p$dnl au tras klown🤡la Cotroceni, covrigar la Victoriei, joker🃏la Vaslui..

 9. Atât s-a putut! Președinții de CJ fura cu „portbagajul”, prefecții și subprefecții dansează în țările calde iar fraierii care-i țin în funcții grade fac foamea si frigul! De aia sunt prosti, ca sa fie fraieriți de „deștepți”! Succesuri PSD! Aștept demisii in plic,Ciolanule!

 10. Ce sa faca un bugetar de lux cu sacii de bani primiti de la stat? Sa curga leafa, apoi pensia speciala, trai neneaca pe ciocoi.

 11. @Bravos Natiune!
  In Bucuresti a venit apa calda din 18 septembrie !… am vazut eu pe un afis electoral al usri !
  Din pacate, si acum, dupa 4 ani de la tzeapa „academicienilor repetenti” ai usri, mai sunt „votaci” care-l sustin in continuare pe repetentu’Mucusor si gashca #progresista…

 12. In concediu omul se distreaza cum vrea, se imbraca cum vrea si cum il duce capul.
  Ca sa-l acuzi pe acest individ ca s-a imbracat in joker in concediul lui, este de-a dreptul o prostie si un abuz de care doar mass media rromulana de la noi este in stare.
  Trebuia sa stea inchis in apartament si sa tremure de frig , ca la Vaslui viscolise? Pacat ca ziarele noastre accepta sa publice asemenea aberatii…….[Rumburak]

 13. se face un sondaj la Vaslui, se vede ca pesedistii din poze sunt cotsti cu 60%. Ii iubeste poporul!..

 14. Daca avea Covid cum era la moda jud. Vaslui murea? Daca e subprefect PTREFECTUL CJ-ul doarme sau acesta este cel mai important om din Romania de va vaicariti ca niste babe/tate. Va cazut vlaga si ati inlocuit-o cu tatisme muieresti? Vai de tara asta plina de barbati transformati in muieri plangacioase.

 15. @ formatia „Mos Gerila & Jefuitorii”
  Sa intelegem din postarile dvs, ca la USR-oizi totul este „fain si gigea” ?
  Sau cum zice drapelul brazilian : ORDEM PROGRESO ???

 16. Pesedist sau penelist? Sejurul l-a decontat statul sau PSD/PNL din banii statului?

 17. Măă, eu mă gîndesc, că el ca patriot romîn, căuta de fapt ocazia,.. ca toți vasluienii care se inghesuie să dea bani la primărie să-l pupe-n dosu lui tuciuriu, acu tîrît prin nisipuri braziliene de copa cabana…că are mîna scurtă și răie la găurica…Pupat așa ca la moaște…in stil ortodox..

 18. ziarist de (editat)…..omul asta ar trebui s-ai dea în judecata pentru calomnii…..în concediu fac ce vreau…ma relaxez…

 19. @ marele smuls
  Padurile din H&C sunt pline de patrioti unguresti originali, iesiti la adunat puieti, pe care, in avantul lor patriotic, vor sa-i replanteze pe mal la Balaton, ca sa faca si ei o statiune Neptun-Olimp, pana cand nu va seca de tot balta lor, din cauze de incalzire globala.

 20. Tara condusa de golani=rromanistan. Acesti indivizi nici nu inteleg ca modul lor de a se comporta nu este compatibil cu functia (presupun ca a fost numit deoarece face parte dintr-un grup, o camarila, sau ce o fi). Ce exemplu sa fie acesti indivizi pentru tineretul tarii? Probabil ca asculta manele la greu. Doamne, cat a decăzut aceasta tara!!!

 21. Se vede ca ai diploma de la tarabă ( din cauza asta a decăzut țara, așa zisele școli private care au scos maneliști analfabeți pe bandă cu diplome). „s-ai” nu e corect. Corect Să-i sau să îi.

 22. Asta știu psd iști să facă, circ. Din țară au făcut un talcioc din care se fură ziua în amiaza mare cu portbagajul.

 23. Prin Vaslui sunt .ulți jokeri chiar dacă nu-și permit toți concedii-n Brazilia.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.