Liberal: n-am mai auzit de alegeri în mijlocul verii

Scrutinul ar trebui să aibă loc „la sfârșitul toamnei, când oamenii participă la viața civică, se informează”. Este răspunsul  deputatului Robert Sighiartău, vicepreședinte PNL, la întrebarea De ce vor liberalii să schimbe data alegerilor prezidențiale?

Într-o intervenție la B1Tv, liberalul a spus: „Păi, în primul rând, cred că și-au dat seama cei care au luat decizia în coaliție că este o problemă, mai ales din punct de vedere al cetățeanului, pentru că în iulie-august, când ar trebui să ai campanie electorală, oamenii sunt plecați pe litoral, nu sunt angajați civic și politic și bănuiesc că toți românii își doresc ca viitorul Președinte să aibă legitimitate, să fie bine informați în momentul în care iau decizia cu privire la votul lor și să existe o participare masivă la vot, și cred că acesta este principalul motiv”.

(…)

„Eu le-am spus și colegilor mei atunci, eu n-am mai auzit de alegeri în mijlocul verii, în toată Europa sau în lumea asta. Poate în lume mai există unde există clime diferite, dar în Europa eu n-am mai auzit de alegeri în mijlocul verii și atunci cred că este absolut normal să avem alegeri la sfârșitul toamnei, când oamenii participă la viața civică, se informează, se uită le televizor și după aceea merg la vot, ca să știe pe cine votează și să își aleagă Președintele României, care este cea mai importantă funcție în stat. Este principalul motiv până la urmă”, a adăugat Robert Sighiartău.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

7 Comentarii

  1. In Franta tocmai au loc alegeri in iulie ..Ionatan e prea editat la cap dar are grade in SIE altfel era de mult zburat din PNL,pentru prostie
    Coldea presedinte,Dumbrava prim ministru!

  2. DA LA CE SÎ MAI FIE ALEGERI? CHELTUIELI URIAȘEȘSCANDALURI,ȘCOLI ÎNCHISE …ETC! CEREȚI „PROTECTORULUI” LISTA DE LA ALA ZET -AFIȘAȚI-O ȘI GATA !

  3. În septembrie începe școala ,așa că nimeni nu se gândește la alegeri,puneti o în decembrie așa cum îi NORMAL.

  4. Pai,normal,ma.Asta-i ca si cum nea Ciolacu ar zice ca noaptea el doarme.Pai,noaptea FURI,ma,nu dormi.

  5. Ra-ț-ai dra_c_ului de liberali, când v-a convenit, era bine in septembrie, acum, când nu vă mai convine, nu e bine in septembrie. Oricum o luați in barbă la vot, indiferent de dată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.