Liberalii în stare de șoc: „Lasă o rană adâncă”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis sâmbătă un mesaj la moartea preşedintelui CJ Vrancea, liberalul Cătălin Toma, arătând că acesta a fost unul dintre ”politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoinţă”.

”Sunt profund întristat de vestea trecerii la cele veşnice a colegului nostru, Cătălin Toma, preşedintele CJ Vrancea. Cătălin era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoinţă. Cătălin şi-a dedicat fiecare moment gândindu-se la binele celor din jur, la familia sa, la comunitatea pe care o administra. Plecarea lui prematură lasă în inimile noastre, ale tuturor, o rană adâncă. Transmit condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a fost mesajul şefului PNL.

Şi colegii din CJ Vrancea au ţinut să-i aducă un ultim omagiu.

”Cu profundă tristeţe şi regrete adânci, ne exprimăm durerea în urma veştii tragice privind moartea neaşteptată a preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma. Comunitatea noastră a pierdut un lider dedicat şi un om remarcabil. Cătălin Toma a fost nu doar un preşedinte al Consiliului Judeţean, ci şi un prieten, un coleg şi un exemplu de profesionalism şi devotament faţă de judeţul nostru. El a adus schimbări semnificative şi a condus cu pasiune proiecte care au avut un impact pozitiv asupra vieţii noastre cotidiene. A fost un lider vizionar şi un susţinător al comunităţii, aducând inovaţie şi energie în toate demersurile sale”, au scris pe Facebook reprezentanţii CJ.

Ultimul eveniment la care a participat preşedintele CJ Vrancea a fost întrunirea de la Paris, la sediul Consiliului Europei, pe 12 şi 13 februarie, la lucrările Biroului Congresului Puterilor Locale şi Regionale din Europa (CPLRE), în calitate de prim-vicepreşedinte al Comisiei de Guvernanţă.

”În aceste momente dificile, ne alăturăm în gândurile noastre familiei, prietenilor şi colegilor lui Cătălin Toma. Suntem uniţi în durere şi recunoaştem contribuţiile sale semnificative la dezvoltarea şi bunăstarea judeţului Vrancea. (…) În aceste momente dificile, ne rugăm pentru odihna sufletului lui Cătălin Toma şi ne amintim cu recunoştinţă de tot ceea ce a făcut pentru comunitatea noastră”, mai arată sursa citată.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, preşedinte al PNL Vrancea, a decedat sâmbătă dimineaţă la un spital din Capitală. Avea 46 de ani.

Liderul PNL Cătălin Toma a murit la 46 de ani după o răceală

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. Nu e tot PERNICIOSUL Putin de vină ?
  Bidonul nu Zice nimic, măRog…😜

 2. Ultimul eveniment la care a participat … la Paris… pe 12 şi 13 februarie..
  -il cauta moartea p-acasa,
  acum ma-sa plange!

  -Inna şi Simona şi Moartea se află în topul instituţiilor în care românii au cea mai mare încredere!

  ha,ha,ha,ha,ha,ha!

 3. Vaccinat sau nu, oricum a îndemnat populația să se „imunizeze”!

 4. @Viorica Bălteanu
  -mascat,vaccinat,certificat:
  trebuia sa se ducă „la muncă” SA FURE!

  daca ala nu a furat
  toata vietzishoara lui
  nu mai stim ce e aia….

 5. Rana sau nu, impaiati-l cât mai este deasupra solului să îl aveți etern langa voi! Ce e cu atâta egoism? Omul a plecat și punct!

 6. ” la lucrările Biroului Congresului PUTERILOR Locale şi Regionale din Europa ”

  -UITE gUVERNUL mONDIAL
  UITE pARTIDUL cOMUNIST!

 7. Sa nu fie cumva Noviciok.
  Toate evidențele duc la Kremlin, personal VVPutin a ordonat execuția. Doctore McCiuca sa condamne ferm și să ordone atacul împotriva orcilor.

 8. intepatii crapa la greu, sa ii ia pe toti din GIO si se curistii lor tort tionari care dadeau amenzi romanilor!
  ciolanis si clica lui s-au intepat la ghiuveta!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.