Licență de la ANRE pentru firma unui român condamnat în SUA

Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a aprobat acordarea către firma Evosmina SRL a licenței de furnizare a gazelor, scrie HotNews.ro.

Sursa citată menționează că firma Evosmina SRL este deținută de Cristian Vintilă, fost înalt funcționar guvernamental din România, condamnat la 4 ani de închisoare, în SUA, pentru ”conspirație pentru uciderea unor ofițeri ai SUA și acordarea de sprijin material și financiar unei organizații teroriste străine”.

 

Citeste articolul integral pe Hotnews.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

  1. Superb! Menținerea publicității că în Romania sunt infractori de orice tip, confirma certitudinea că România e tara coruptă și îmbibată de infractori, escroci, hoți și țigani. Nu e de la mine, e concluzia multor cetățeni români care muncesc și locuiesc în strainatate care se lovesc de aceasta catalogare la locul de munca.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.