Liceu modernizat în sectorul 4

Proiectul de consolidare și modernizare a Colegiului Național „Mihai Eminescu” din București se apropie de finalizare! 
După încheierea lucrărilor, atât elevii, cât și cadrele didactice vor putea beneficia de un mediu școlar în care se acordă o prioritate deosebită siguranței și în care infrastructura este modernizată pentru a corespunde necesităților curente.
Beneficiarul proiectului: Primăria Sectorului 4.
Situat în centrul Sectorului 4 și emblematic pentru întreg Bucureștiul, nu doar pentru numele pe care-l poartă, ci și pentru nivelul înalt de educație, Colegiul Național „Mihai Eminescu”, aflat în proces de reabilitare și modernizare, va rămâne locul în care performanța primează, consideră primarul sectorului, Daniel Băluță.
Edilul este de părere că toți cei care vor reuși să-i treacă pragul vor avea parte de condiții pe măsură, de la clase și laboratoare mobilate și dotate cu absolut toate cele necesare, până la dascăli cu o vastă experiență și foarte bine pregătiți, care îi vor ghida pe tinerii liceeni spre un frumos viitor, în drumul pe care îl vor urma mai departe în viață.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.