Liderii coaliției, întâlnire cu Iohannis

Se împarte prada

Preşedinţii PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, au miercuri o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, potrivit unor surse citate de Agerpres.

O primă şedinţă a coaliţiei de guvernare pe tema stabilirii calendarului alegerilor şi a unei eventuale comasări s-a desfăşurat, miercuri dimineaţă, la Palatul Victoria.

Liderii coaliţiei de guvernare PSD – PNL, preşedinţii Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, vor anunţa, miercuri, la ora 19,00, decizia în privinţa organizării alegerilor din acest an, după ce, în cursul aceleiaşi zile, vor avea loc şedinţe separate ale celor două partide pentru a aproba strategia, au anunţat reprezentanţii PNL şi PSD Rareş Bogdan şi Mihai Tudose.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

 1. Pentru ce? Pentru a-și asigura postul de europarlamentar sigur in dauna celor care sunt propuși primii? Nu știu de ce, dar, cred că daca e primul pe liste la alegeri, va primi un scuipat acest turist de lux nesimtit și prostește arogant.

 2. Să mai spună cineva că ‘to-do-list’ vine numai din afară !

 3. Turistu,Capraru si Covrigaru,actionand sub generoasele auspicii le devizei-Stabilite,Fratenite,Ciolanie-au distrus pana si notiunea pur teoretica de alegeri democratice .Nu mai exista fizic partide politice ci doar niste gasti de SRI-sti care s-au instalat in frunte la centru ce dirijeaza cum doresc totul.De la imozitul pe aerul din roata de la bicicleta pana la malaiul incasat prin firmele de consultanta ale SRI.Mi-as pierde timpul inutil si m-as umple de indignare scriind pe aici de ce Miorita ar trebui sa fie imn national si pe drapel pusa ca stema o ….oaie.

 4. ‘ Minune … tace și face ‘, directivele vin din Deal, curat ‘constituțional’ !

 5. a venit licuriciu sa-i invete cum sa „fortifice” alegerile, ca la ‘muricani, si imediat cum le-a dat lumina, au si pus-o de o intalnire si de un gratar la Cotetzul Suprem de Amanetare al Tzarii

 6. Motto:

  „Îi plâng pe proști și proștii mă înving”

  (Ana Blandiana- Eclipsă)

  La sedinta de la Sinaia din noiembrie, 2023 liberalii au votat în unanimitate să nu facă alianţă cu PSD şi să meargă pe listă proprie la alegerile din 2024.

  Nicolae Ciucă spunea atunci că in cadrul sedintei de la Sinaia conducerea PNL a analizat trei scenarii privind alegerile din anul 2024 si anume: participarea pe listă proprie, o alianţă cu PSD sau o coaliţie de dreapta mai largă. La finalul sedintei, acelasi Ciucă anunta triumfal că PNL a ales calea “prin noi înşine” în alegerile din 2024, respectiv să meargă pe listă proprie şi să nu facă alianţă cu PSD. Votul a fost dat în unanimitate în şedinţa conducerii partidului.
  Numai că PNL nu mai există după ce Klaus Iohannis a adus PSD in coalitia de guvernare. Liberalii au ajuns la remorca PSD iar cuvântul lor nu mai contează. Asadar, groparul PNL este Klaus Iohannis, cel care, pentru linistea lui, a adus PSD la guvernare, iar acum se cloceste formarea partidului unic PSDL.

 7. Da, da, asteptam cu sufletu la gura. Comasarea, comasarea. La fel ca la Rotativa!
  Marii Oameni de Stat, in toata splendoarea lor! Sa ne Traiti! Mariile Voastre!

 8. radu spune:
  22 FEB. 2024 LA 15:04
  Comentariul tău așteaptă moderare. Aceasta este o previzualizare; comentariul va fi vizibil după ce este aprobat.
  PSD-ul trebuia sa candideze singuri la aceste alegeri !
  Nu trebuia PSD – ul sa se asocieze cu acești PNL/pdl care în frunte cu Iohanis au servit și servesc interese străine antiromanesti, au distrus și jefuit România !!
  După alegeri PSD-ul având un procent mare puteau face alianțe cu partide românești cum sunt România Suverana condusa de dna. Carnen Dan și cu partidul condus de Victor Ponta!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.