Indicii. Liderii coaliţiei şi-au dat acordul pentru Capitală

Liderii coaliţiei de guvernare şi-au dat acordul pentru susţinerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei, potrivit unor surse politice.

Cîrstoiu participă la şedinţa coaliţiei de guvernare care se desfăşoară marţi, la Palatul Victoria.

La reuniune participă liderii coaliţiei şi cei ai organizaţiilor PSD şi PNL din Bucureşti.

Luni seară, după o şedinţă care a durat aproape patru ore, liderii coaliţiei PSD – PNL au decis să meargă cu candidaturi comune la Primăria Capitalei, primăriile de sector, Consiliul General şi Consiliile locale de sector.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirma, luni, înainte de şedinţa coaliţiei, că proiectul listelor comune PNL – PSD pentru Bucureşti are „o susţinere majoritară”, de peste 50%, iar acesta presupune o coerenţă între municipalitate şi sectoare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. Daca se faramitzeaza Candidatii nici unul nu va lua Voturi Multe ! Iar Voturile Multe le va lua Nicusor Dan !

  2. Doamne cat s-au mai chinuit! Primele doua partide nu sunt in stare sa ia o decizie si nu au oameni calificati trebuie sa apeleze la asa zis independenti! De parca s-au infiintat acum sase luni si nu au cadre.

  3. Este Diversiune ! Nu se accepta acel Candidat care poate lua Voturi Multe ! Iar lumea va Vota Candidatii pe Simpatii la Sectoare dar nici un Candidat nu va lua Voturi Multe si va Castiga Nicusor Dan !

  4. Se fâsâie și asta. Și-au dat acordul dar pe cetățeni, i-au întrebat? Canci! O să îl scuipe că pe o măsea stricată! Ce spune cetățeanul? Asta e nou, vine la furat și la confort, conștienți că viața nu are cum sa se schimbe fin cauza legislației politice, vor vota, care vir vrea sa se deplaseze, un om pe care îl cred apt dar, poate, nu mai idiot că anteriorii. P.s. indiferent de cine va conduce capitala țării, tot rău și greu o vor duce majoritatea cetățenilor, pentru că, legislația e de așa natură!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.