Liderii PNL, în ședință la sediul partidului

Liderii PNL se află, marți seară, în ședință la sediul partidului, în urma eșecului negocierilor din USL, relatează B1 TV.

Astfel, șefii liberali discută despre propunerile făcute de premierul Victor Ponta în reuniunea USL, unde nu s-a ajuns la un consens.

La ședință participă preşedintele PNL, Crin Antonescu, prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis şi vicepreşedintele PNL Daniel Chiţoiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.