Linie roşie trasată de Ciolacu pentru atacurile din Coaliție

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat vineri, la Suceava, că alianţa electorală încheiată cu Partidul Naţional Liberal (PNL) pentru alegerile pentru Parlamentul European are rolul de a crea stabilitate politică României şi pentru a bloca ascensiunea partidelor extremiste.

De asemenea, liderul PSD a afirmat că această alianţă cu PNL nu a fost creată pentru a-l ajuta pe Marcel Ciolacu sau pe Nicolae Ciucă să ajungă preşedinte al României.

„Ne trebuie stabilitate politică. Nu putem construi fără stabilitate politică. (…) În acest moment avem o coaliţie de guvernare. Am făcut o alianţă electorală în ceea ce priveşte Europa, împotriva partidelor populiste şi extremiste care vin şi mint românii, care vin şi nu prezintă nicio alternativă. Gândiţi-vă că România nu ar fi, de mâine, în UE! Noi trebuie să explicăm aceste lucruri românilor, să înţeleagă adevăratul pericol. Nu am făcut această alianţă electorală să ajungă Marcel Ciolacu preşedinte. Cu atât puţin nu am făcut-o ca să ajungă Nicolae Ciucă. Am făcut această alianţă electorală pentru stabilitate politică. Sunt convins că românii vor înţelege momentul dificil prin care trecem cu toţii”, a spus Ciolacu.

Referindu-se la relaţia cu PNL şi atacurile politice între membrii celor două formaţiuni, liderul a menţionat că nu încurajează „depăşirea liniei roşii” în campania electorală.

„Avem un aliat şi avem o alianţă în ceea ce priveşte guvernarea, împreună cu PNL. Nu am să încurajez niciodată depăşirea liniei roşii în ceea ce priveşte să ne aducem jigniri, dar ce am să încurajez întotdeauna este să spunem adevărul. Adevărul trebuie spus întotdeauna. Trebuie să spunem clar de unde am plecat, trebuie să spunem clar cine a greşit, fiindcă, dacă vom continua după 30 de ani să pitim adevărul sub preş, nu vom înainta niciodată”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

El a fost prezent, vineri, la lansarea candidaţilor PSD la Consiliul Judeţean Suceava şi la primăriile din judeţ.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

12 Comentarii

 1. Polonia, Romania si Franta vor intra in Urcacania. Iar Johannismuies va declara Starea de Razboi si va ramane in continuare la Cotroceni, alegerile Parlamentare, Prezidentiale, Europene si locale vor fi suspendate. Iar de scapat scapa pe cine vrea Sfantul Bunul Dumnezeu sa scape.

 2. Alianta Ciolacu – Godacu si Ciuca – Tuta, o sa falimenteze Romania, daca castiga alegerile, dar eu nu cred, sunt mult prea jos

 3. Sa va ia dracu` de tradatori de tara! Nu va intereseaza decat binele vostru si al gastii. Foc si pucioasa peste voi si neamurile voastre. Ati adus tara in faliment si nu va pasa. V-ati pus capra la toti nenorocitii, cu perciuni, sau fara.

 4. Votați Partidul ComaZat Român !
  PeCeRe = PeZeDe + PeNaLe = ❤
  ●}RumburKK- PeZeDea TL & TM -RumburKK{●

 5. Holera galbenă la braț în aliată cu ciuma roșie, furturile, tunurile din plandemie vor fi amintiri pe lânga ce puna cale comasații.

 6. @Huoooo!/Nu are cum sa-i ia dracul pentru ca ei sunt slujbasii lui Satana. Rugati-va la Sfanta Cruce Vie a lui Iisus Christos sa le scurteze cu lungime de zile pasii lor pe acest pamant la toti tradatorii de neam si tara si alogenii aflati in fruntea statului roman care vor sa ne bage in razboi cu rusii. Decat sa disparem noi ca popor, neam si tara sa piara aceste lighioane satanice cat mai repede cu putinta din Sfanta Noastra Romanie. Amin, Amin, Amim, AMin.

 7. Europenii, corporatistii au gandire paguboasa nu mai pot gandi cu propriul cap, dupa propria minte. Trebuie musai un ChatCTP sa-i „calauzeasca”.

  BRICS+ va avea numai de castigat cu asa lideri de doi bani.
  Rareș Bogdan dă daună TOTALĂ.

 8. Votarw de ochii fraierilor care cred ca votul cuiva mai conteaza.
  Ce ganduri si intrntii au ei in realitate, numai ei intre ei stiu comazatii

 9. Pai,ce fel de linie vroiati sa traga ? Albastra cu galben ? Normal ca ROSIE.Pai,vorba aia,ma,s-o jertfit stramosii PSD-ului in frunte cu „Mai draga” in balcon la CC pe 22 Dec.’89,cu reflectoarele Televiziunii Romane Libere pe ei si cu trasoarele pe LANGA ei si voi vreti alta culoare ? Acum chiar ca sunteti obraznici.

 10. Ha ha ha!
  In 2019 era sloganul „sa oprim pesedistii, comunistii”.
  Acum este „sa oprim extremistii”.
  Oare mai sunt gusteri care sa va creada?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.