Liviu Avram: Horia Constantinescu, un psihopățel

Horia Constantinescu, șeful ANPC până joi, iar de acum candidat al PSD la Primăria Constanța, nu e decât un psihopățel bolnav de imagine și obsedat doar de faima personală. E opinia jurnalistului Liviu Avram. „Puii vopsiti” nu e prima ispravă a lui Cosntantinescu.
„Puiul galben și dușmanul său
Aștept momentul în care presa care îl cultivă și politicienii care îl susțin vor realiza, în sfârșit, că Horia Constantinescu, șeful de la Protecția Consumatorului, nu e decât un psihopățel bolnav de imagine și obsedat doar de faima personală.
Acum i-a cășunat pe puiul galben, dar nu e prima dată când omul declară război unor industrii întregi, cam după același tipic: iese cu o declarație „tare”, menită să stârnească spaimele cele mai mari ale românilor, apoi o dă la întors, o atenuează, timpul trece, lumea uită, iar el a fost din nou erou de o zi pentru precupețe și precupeți.
Se plasează pe sine în centrul unor bătălii imaginare, dar deosebit de eroice, unde el e un fel de Arhanghelii Mihail și Gavril, bașca Sfântul Gheorghe, care se luptă din greu cu balaurul capitalist. Ultima dată a amendat aproape întreg sectorul bancar pe niște motive care, până la urmă, au dovedit doar că individul are serioase carențe aritmetice.
Și uitați cum vorbește. Și-a însușit un vocabular aparent specializat, deși sărăcăcios, și cum prinde un microfon liber, începe să-și turuie partitura într-un șuvoi de vorbe care începe aici și se termină în deșert. Omul nu vorbește, el recită.
Aud că chestia cu puiul galben a fost doar un PR stunt prin care își anunță candidatura la Primăria Constanța. Va fi vai și-amar de distractiv pentru constănțeni să-l aibă primar…”, a scris Avram pe pagina sa de Facebook.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

9 Comentarii

  1. Prezervare funcție pe câțiva ani buni, asta e sau nu, practică legislativă în România! Sa fiu in locul cetățenilor din Constanța, nu l-aș vota sub nicio forma! Sincer, având la bază datele personale, întreb, individul are, unde, când, cum studii superioare? Un liceu cu bacalaureat și totul aranjat prin susținere până pe la 27 ani?! N. 19.09.1974, are 50 bastoane.pentru 2024 individul va avea alt loc de muncă prin numire peste noapte, nu reușită la alegeri unde candidează! Eșecurile se țin lanț în urmă a tot ce a făcut în jurul vârstei de 48 ani când era în funcție și se credea mare sforar. Un aberant periculos, folosește cuvintele pentru manipulări, nu e omul care să realizeze ceva in viață personală, de grup sau în comunități mari, circar precum Șosoaca, destui din politica și guvern.

  2. Este interesant ca un critic permanent al relelor trecute apeleaza la una din metodele securitatii: cand nu ai motive reale pentru a discredita un om il declari public ca avand probleme medicale. O avea nea Avram niscaiva pregatire medicala? Oricum prin tot ceea ce face a dovedit ca este un sustinator USR. deci necredibil. Felul cum se misca lumea ii trimite la plimbare pe useristi si pe dascalii lor toxici. Mai rau decat puii de gaina cosmetizati.

  3. Psihopățelul este beizadea de nomenclaturist, deci are dreptul să fie cât vrea el de psihopățel.

    Doar nu sunteți fraieri să credeți că în 1989 a fost revoluție.

  4. Ce-o fi acest Horia, ce n-o fi, în mod clar nu e un ratat total care-și spune ziarist.

  5. Că-i or’ba psihopățăl, lumia tră să știe ca-i PISiDist ‘nentre di tuati și di-aia trăbă izolat precum ciumațâ! Iel și tot partidu’ cela di năpârci…

  6. Ce rau imi pare, ca m-am nascut prea devreme… Pai astazi, daca eram eu la scoala, acolo in Drumul Taberei, nu mai bateam la colegi, le cafteam direct pe profesoare, si pe directoare, pe deasupra… Poate si pe vreuna de la inspectorat, daca venea la ancheta… Ca ministreasa cred ca avea totusi grija si se ferea…

  7. Dacă nu stiati: toți pui galbeni sunt bolnavi de hepatita oligofrena iar cei care contesta introducerea in alimente a colorantilor, antibioticelor, proteinelor animale, vitaminelor ca aceștia sa crească precum Făt Frumos, nu au crescut in viata lor un pui in propria curte. E ca și cum ai vrea sa ajungi campion mondial la culturism fără sa consumi steroizi și esențe proteice. Încercați, va rog și o sa vedeți ce musculatura vi se dezvolta? Asa ca haideți cu alte subiecte. Ceva de genul: Daniel a trimis un mesaj de compasiune familiilor celor uciși în atentatul de la periferia Moscovei, numai ca l-a trimis pe jos și încă nu a ajuns” sau ” ” Jhoannys a afirmat ca el nu trimite mesaje, doar primește, asa ca e de înțeles. În schimb Ciuca și Ciolacu sunt de acord cu vopsitul găinii in galben, dat fara a fi stampilati cu semnul săgeții și al celor trei trandafiri, ca sa nu creadă alegătorii ca ei si-au sacrificat viitorul activ pasiv de partid. Din fericire pentru Ucraina cei doi oameni de stat au promis ca vor trimite în tata vecina și dușmani, adică Ucraina, obuze cu cap de pui și tancuri cu blindaj din cioc bandajat anticovid. Ii felicitam și le dorim ” goliciune goala sau vorba vecinului goliciune îmbrăcată intr-o goliciune și mai mare, fără ca ea sa fie fata mare.

  8. Articol scris de unul care a mancat de mic puiutz vopsit, fapt demonstrat aici.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.