Liviu Dragnea a schimbat tabăra

Liviu Dragnea a schimbat tabăra. A lăsat politica și a trecut în tabăra oamenilor de afaceri. Dezvăluirea a fost făcută de publicația Liber în Teleorman.

 Jrnaliștii sursei citate menționează și sectorul de activitate ales de fostul lider pesedist – energia, dar și care sunt partenererii de afaceri ai fostului șef al Camerei Deputaților care are 30% din societate.

Este vorba despre Mihai Sebastian Romulus care deține, de asemenea, 30% din părțile sociale, Dănuț Ungureanu, cu 10% dar și societatea Dami Procons International, specializată în lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale, cu 30%.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

11 Comentarii

 1. Baiatul destept nu a schimbat de fapt nici o tabara. A ramas in continuare in tabara securitatii fiind reabilitat dupa faptele de indisciplina comise ca ‘politician’. Toti baietii destepti din energie sunt oamenii securitatii. Iar Petrica Peiu o arde cu graficele si calculele ingineresti.

 2. Dupa ce faci politica intr-o tara care nu e nici democratica si nici stat de drept ci o colonie controlata de straini prin procurori si servicii si dupa ce faci puscarie politica trebuie sa fii nebun sa te intorci in politica. Desigur trebuie sa fii nebun si sa faci afaceri in Romania ca daca ai succes cineva mai mare ti-o fura ziua in amiaza mare! Dar trebuie sa recunosc Dragnea nu e un fricos si nici o sluga ca marionetele care conduc acum tara. Ii doresc bafta!

 3. Un mod de a întoarce spatele celor cărora le-a făcut un bine în viață iar ei i-au arătat c..u. Alții şi-au abadonat şi mamă şi tată şi țară şi copii, pentru motive mult mai puerile. Mai lăsați pietrele acolo unde le este locul.

 4. Lui Daddy Dragnea nu-i ajungea să fie doar băiat de milițian, acum vrea să fie şi băiat deştept din energie. La cum pute energia de securism şi corupție, are succesul garantat!

 5. @ 10:58
  Liviu Dragnea a intrat de mult in tabara eroilor de dupa 1990, care au fost scuipati, injurati si apoi abandonati de poporul roman „a toate stiutor si a tot cunoscator”.

 6. …nope, formula cunoscuta: mergi nitel la mititica pe motive inventate, ramai cu ce ai strans pana acum, la iesire iti dam o afacere sigura, cu bani multi si, dupa un timp, cand nu mai suntem la butoane dai si statul in judecata, tot pe bani multi…

 7. adica se alatura securimii infiltrate in toate domeniile unde statul este parazitat. baietzii dashtaptzi…

 8. Borfaşii din energie învață meserie de la doctor honoris causa în infracțiuni! 👍

 9. Liviu Dragnea este un patriot roman care a ajuns sa fie batjocorit de catre rezisti si sereisti si deneaisti.

 10. Romania a pierdut ! A pierdut in primul rand un patriot si apoi un politician valoros ! A avut si greseli(prea multa incredere in sine si in altii) dar a fost nedreptatit crunt !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.