Lobonţ. ”O accept aşa cum e, cu riscur şi avantaje”

Noul antrenor al echipei de fotbal FC Rapid, Bogdan Lobonţ, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că preluarea conducerii tehnice a formaţiei giuleştene este o provocare şi o acceptă aşa cum este, cu riscurile şi avantajele care i le oferă.

„Să fiu antrenor aici e o provocare ca toate celelalte pe care le-am avut până acum şi cu siguranţă vor urma altele. Eu trăiesc clipa şi încerc să învăţ din fiecare experienţă. E o provocare şi o accept aşa cum e, cu riscurile şi avantajele pe care mi le oferă. Eu sunt o persoană norocoasă, dacă nu aveam noroc azi nu eram aici. Eu nu fac promisiuni”, a afirmat tehnicianul care l-a înlocuit, marţi, pe Cristiano Bergodi.

„Eu nu am schimbat nimic la echipă, nu pot schimba nimic pentru că cei care pot schimba ceva sunt jucătorii. Avem nevoie să muncim, să ne concentrăm pe drumul pe care îl avem de parcurs, iar la final vom vedea unde suntem. Pe băieţi îi cunosc bine, din august sunt aici, ştiu ce calităţi şi defecte au, aşa că eu sunt convins că vor da maximum din ceea ce pot”, a explicat Lobonţ.

Fostul portar este convins că derby-ul cu FCSB de sâmbătă va fi unul spectaculos.

„Va fi un meci fantastic, am înţeles că Arena Naţională va fi plină, gazonul e bun, mai mult de atât de ce am avea nevoie? Aşa că trebuie să ne bucurăm de fotbal şi cu siguranţă va ieşi un meci spectaculos. Apoi la final vedem rezultatul”, a spus Bogdan Lobonţ, care a confirmat faptul că jucătorii Damjan Djokovic şi Alexandru Albu rămân în continuare excluşi din lot.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte formaţia FCSB, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională din Capitală, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a a play-off-ului Superligii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.