Locul preferat de bogații lumii

Emiratele Arabe Unite se află  în topul țărilor care atrag milionari.  Raportul Henley & Partners arată că în jur de 6.700 de milionari se vor muta în Emiratele Arabe Unite în 2024, număr dublu față de cei care se mută în SUA, care se află pe locul doi în clasament, conform Click.   

SUA au cea mai mare populație totală de milionari, apoi urmează China. Emiratele Arabe Unite  se află pe locul 14.

128.000 de oameni care au active lichide de peste 1 milion de dolari care pot fi investite se vor muta, în acest an, dintr-o țară în alta.

China va pierde cei mai mulți milionari, 15.200, cu 10% mai mult decât anul trecut, iar Regatul Unit este a doua țară care își pierde milionarii.

Țara musulmană se află în topul țărilor care atrag mulți milionari pentru al treilea an consecutive, iar Dubai traversează o creștere a investițiilor imobilizare.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Fug de canicula, de la 37 grade C se muta la 47 grade C
    Putem sa nu mai fim taxati de cretini?Multumesc anticipat
    Coldea presedinte!

  2. milionari..nu si miliardari! Miliardarii isi recupereaza banii de la milionarii-vite care le spala rufele murdare.

  3. China are cei mai multi milionari..Milionari in yuani, va dati seama. Numai ca sunt in suferinta milionarii chinezi: Cu putin timp in urma, au dat faliment cele mai mari firme de asigurari, iar pierderile sunt de vreo 750 de milioarde de dolari de asta data (yuanii, nu se iau in calcul, ca-s provinziali)..plus sute de cladiroaie noi (stupi cum le spun chinejii), darmate pur si simplu, dupa dezafectare, si nori imensi de praf, care au poluat masiv…Apoi, dragi megiesi, in China inca sunt in vigoare restrictii masive..Vedeti ca nu prea mai gazduiesc nicio intrecere sportiva serioasa (turnee de tenis, circuit formula I, etc….)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.