Loți Boloni a amenințat un jurnalist: Meriți să îți plesnesc una!

Deși FC Metz se afundă în subsolul Ligue 1 mai ceva decât Groapa Marianelor, echipa luând un singur punc t din ultimele zece meciuri, șefii clubului nu au lat măsura așteptată de toți suporterii a septuagenarului antrenor român Laszlo Boloni.

Mai mult, în mod incredibil, ei l-au sprijinit, declarând că Boloni este șeful și știe el ce face.

Se vede însă treaba că există anumite lucruri care nu mai merg cum trebuie la nivel mental pentru un antrenor care mereu s-a remarcat prin conduita sa.

Vineri seară, a jucat acasă cu Lyon, pe care a condus-o la pauză cu q1-0, dar la final s-a înregistrat rezultatul de 1-2, al 14-lea eșec stagional și fanii au năvălit la final pe teren.

Surpriza a venit la conferința de presă unde Boloni pur și simplu nu s-a mai putut controla, iritat de întrebările unui jurnalist și camerele au înregistrat replia antrenorului român, una absolut șocantă și care sigur face ruptura dintre el și fani iremediabilă.

„Ascultă-mă! Când adresezi întrebări atât de stupide, de provocatoare… ‘Când crezi că vei fi dat afară?’ Asta întrebi practic. Și te mai și amuzi! Meriți să-ți plesnesc una, dar…”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

8 Comentarii

 1. Loti (Loci) ai dreptate!Bravo,nu se poate o asemenea impertinenta sa fie tolerata!Raspunsul D-lui Boloni este pe masura intrebarii.

 2. -doar Marele scURS
  nu l-ar recunoashte pe nea Tziri in poza!

  („fosta-i lele ce-oi fi fost
  dar acum…”

 3. Boloni antreneaza, in prima divizie, echipa din divizia doi ,luata din preajma retrogradarii in divizia doi.Conducerea stie asta, de asta il si sustine.Intrebari de scandal, poate-poate iese de o stire.

 4. Aista, Loazzi, iar o trădat(bunu’ sâmț), ca di-obicei… O trecut di partia lu’ revol’ționarii “vestilii galbine”…

 5. mi-a placut intotdeauna de el. omul isi vorbeste mintea. nu are ocolisuri sau ascunzisuri, verde-n fata. unii o cer.

 6. Simpatic ungurasul nostru , iar replica a fost pe măsura întrebării provocatoare !

 7. Păi, asta nu e o amenințare, ci un MERIT bre.. Să te plesnească un Bölöni László, la care un romîn nu are cultura sufcientă pentru a scrie corect numele, e o ONOARE bre,.Cine știe cîte ”solicitări” o fi făcut respectivul,.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.