Loți Boloni s-a dezlănțuit la adresa PSG-ului!

Septuagenarul antrenor român Laszlo Boloni are un sezon teribil de greu în Ligue 1 pe banca noii promovate Metz. Contestat de suporteri de mai bine de trei luni dar sprijinit, oarecum neașteptat de conducerea clubului, pentru faptul că echipa se află într-o disperată luptă pentru supraviețuire Boloni a avut două succese importante, dar a pierdut acasă în ultima partidă.

Metz a câștigat acasă cu vicecampioana ediției precedente, Lens, cu 2-1 după care a bifat un nou succes într-un meci direct pentru salvare pe terenul celor de la Le Havre, tot o nou promovată ca și echipa lui. Din păcate, în ultima etapă Lille s-a impus cu 2-1 la Metz, după ce gazdele marcaseră primele și acum trupa lui Loți Boloni a coborât pe locul 16, de baraj cu învingătoarea play-off-ului din Ligue 2, la egalitate de puncte cu Le Havre.

Lupta este extrem de strânsă pentru evitarea locurilor 17 și 18, care înseamnă direct retrogradarea și chiar și pentru locul 16. În runda precedentă Le Havre s-a aflat la câteva zeci de secunde de o mare performanță, victorie pe terenul celei mai puternice echipe din Franța, campioana ultimilor ani, PSG, dar a fost egalată la 3 în al doilea minut de prelungiri, după ce a condus cu 3-1. PSG avea să iasă o zi mai târziu, urmare a eșecului celei de-a doua clasate, Monaco, la Lyon încă o dată campioană în Hexagon.

La conferința de presă după meciul de la Metz Loți Boloni a atacat gruparea pariziană pentru faptul că nu își mai apără corect șansele și a oferit astfel posibilitatea ca rivale ale echipei sale să plece cu puncte imense de pe Parc des Princes, acolo unde în mod normal ar fi trebuit să încaseze un sac de goluri. Este vorba despre remizele interne cu ultima clasată, Clermont și acum cu Le Havre.

„Cum, am dreptul să vorbesc despre asta?! Cine are dreptul să vorbească despre asta?! „Poate că e mai inteligent dacă nu spun nimic, dar dacă nu spun nimic înseamnă că spun multe. Oricum știe toată lumea că este a doua oară când se întâmplă asta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

2 Comentarii

  1. Mda, A avut și are succese importante,.pe care evident nu le vedeți. Ar fi cazul, ca măcar din cultură generală să știi scrie corect numele lui..E un gest de minimă recunoștință pentru ceea ce a făcut, deși nu le-ați meritat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.