Loto 6/49. A fost câștigat marele premiu de peste 7,32 mil. euro

Loteria Română a anunțat că la tragerea de duminică a fost câștigat marele premiu la Loto 6/49, în valoare de peste 7,32 milioane euro.

Loteria Română spune că biletul norocos a fost plasat la o agenție din Pitești, cu 24,5 lei.

„S-a câştigat marele premiu la Loto 6/49. Biletul norocos a fost jucat la agentia 03-029 din Piteşti, județul Argeş şi a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49, prețul biletului fiind de 24,50 lei. Acesta este primul castig de categoria I obtinut în acest an la Loto 6/49. Ultima dată, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câştigat în data de 17.09.2023”, afirmă Loteria Română, duminică, într-o postare pe Facebook.

Câștigătoare are 90 de zile la dispoziție pentru a-și revendica premiul.

Premiul de aproape 88.000 de lei a fost câștigat cu un bilet plasat la o agenție din Oltenița.

„La tragerea JOKER s-a câştigat premiul de categoria a II-a în valoare de 87.899,39 de lei. Biletul norocos a fost jucat la o agentie din Oltenița, judetul Călărași.”, a mai menționat Loteria Română în aceeași postare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

  1. Biletul a fost ‘plasat ‘ dupa aflarea rezultatelor:))tipic pentru cine manareste resultatele

  2. … interesant, ”câștigătoarea are 90 de zile la dispoziție”, de asta îți cer CNP-ul când cumperi un bilet la loto? să știe ei cine, ce, și cum… cui dau, dacă dau.

  3. Bine ca nu am Jucat ! Pieream 8 lei ! Am jucat de 5 ori si am pierdut 40 de lei ! Mai bine Economiseam Banii ! Ies mereu Numere Aiurea ! Ca nici prin Cap nu-ti trece sa le pui ! Pana când castigi 30 de lei mai multi Bani pierzi decât sa castigi 30 de lei !

  4. Este mai Bine ca-ti cere CNP ul ca Biletul nu poate fi Falsificat sau Furat !

  5. Si probabil Banii nu ti da in Mana Chesh ! Banii ti Baga in Cont cu CNP ul !

  6. Nu poti sa plasezi Biletul dupa Aflarea Rezultatelor ca este Ora pe Bilet când a fost Eliberat Biletul ! Si când are loc Extragerea probabil ca Aparatele sunt Blocate ! Nu mai Eliberează Bilete !

  7. ce nu se preia modelul spaniol? Nu se poate ciordi? Ar fi interesant sa se analizeze viata celor care au castigat, inainte si dupa. Veti vedea ca banii au facut aripi! Numai alegatorii aia de primesc moca orez si bere, mai joaca la LOTO!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.