Lovită de mașina de poliție

Accident microbuz școlar

O autospecială de poliție a lovit o fată pe o trecere de pietoni din Constanța.

Potrivit martorilor prezenți la fața locului, și citați de Replica online, pietonul a fost acroșat de autospecială în timp ce traversa regulamentar strada. După cum se poate observa în imaginile surprinse, autospeciala are parbrizul spart, semn că șoferul circula cu o viteză considerabilă.

 

a data de 5 martie a.c., în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, s-ar fi produs un accident rutier. 

Din primele informații rezultă că un polițist din cadrul Serviciului Criminalistic ar fi accidentat un pieton care ar fi traversat strada pe marcajul pietonal.

Tot din informațiile deținute până în acest moment, polițistul se afla în misiune, deplasându-se către Portul Constanța, pentru a efectua o cercetare la fața locului.

Cercetările în acest caz sunt în curs de desfășurare, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. CAZUL ESTE CLAR..O PARTICIPANTA LA TRAFIC , AFLANDU-SE PE CAROSABIL, DIN NEATENTIE A LOVIT O UTILITARA A MILITIEI CARE SE AFLA IN MISIUNE , PUNAND LUCRATORII MILITIENI IN INPOSIBILITATEA DE A SE ACHITA DE SARCINI .SA DESCHIS DOSAR PENAL IMPOTRIVA PIETONULUI PTR OBSTRUCTIONAREA ORGANELOR DE ANCHETA IN INDEPLINIREA SARCINILOR ..!

  2. Si Ludovic Oraban a lovit o fata pe trecerea de pietoni pe vremea lui Basescu si n-a patzit nimic……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.