Lucescu e lider în Grecia

Răzvan Lucescu a devenit din nou lider în campionatul din Grecia, după ce PAOK a obţinut o victorie categorică. Trupa antrenorului român a învins-o pe penultima clasată, PAS Giannina, cu scorul de 4-0.

PAOK a acumulat 41 de puncte, la egalitate cu Panathinaikos, după 18 runde disputate.

Trupa lui Răzvan Lucescu are un golaveraj mai bun decât rivala de pe locul secund, astfel că a revenit pe primul loc, scrie as.ro.

PAOK a primit vizita celor de la PAS Giannina, în etapa a 18-a din prima ligă din Grecia.

Formaţia antrenată de Răzvan Lucescu avea nevoie de victorie, pentru a rămâne în cursa pentru primul loc, după ce în etapa precedentă a fost învinsă de Aris.

În duelul cu Giannina, PAOK a deschis scorul prin Baba, cel care a punctat în minutul 29. După pauză, au mai înscris şi Meite şi Tzimas, în minutele 49, respectiv 53.

Scorul final a fost stabilit în minutul 66, după ce Rienstra a „reuşit” un autogol.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.