Lui Djokovic nu i-a venit să creadă! „Este cu adevărat uimitor”

Novak Djokovic, asaltat de fani încă de la antrenament după ce a revenit în SUA, după doi ani. Marele campion sârb a sosit în Statele Unite pentru turneul de la Cincinnati, iar la antrenamentul pe care l-a susținut tribunele au fost pline.

„A fost incredibil, ca să fiu sincer. Am glumit cu antrenorul meu și l-am întrebat dacă suntem pe terenul potrivit, pentru că am crezut că este un meci, iar noi îl întrerupem. Și el a crezut că se desfășoară un meci, pentru că era un teren de joc. Este cu adevărat uimitor. Sunt foarte recunoscător pentru prezența atâtor oameni la antrenamente. Am experimentat la unele turnee din întreaga lume atmosfere similare în ceea ce privește prezența numeroasă pe terenurile de antrenament”, a declarat Djokovic.

Nole a triumfat de două ori la Cincinnati în carieră, în 2018 și 2020.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

2 Comentarii

  1. Bravo, Nole ! Doamne- ajută !
    Nu mor caii când vor javrele ( Faucii, aRahații, Rafilele, Johanii și celelalte otrepe ueiste ) !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.