Lui Mircea Rednic i s-a făcut rău din nou!

Într-un moment în care UTA pare a fi capabilă să participe la asaltul pentru play-off, venind la un singur punct de locul 6, arădenii au primit o lovitură dură de pe banca tehnică. Antrenorului Mircea Rednic i s-a făcut din nou rău în timpul antrenamentului de lună și a fost dus de urgență la spital și supus unor investigații. Deși starea generală analizată de medici nu este una foarte îngrijorătoare s-a luat decizia ca Mircea Rednic, 61 ani, să mai rămână câteva zile sub supraveghere, în spital, fiind astfel incertă prezența sa pe bancă în următoarea etapă.

Să nu uităm că acum câteva luni Mircea Rednic a suferit un infarct, i s-au montat trei stenturi și abia după aceea medicii i-au dat OK-ul să revină în fotbal. Tocmai fiindcă a trecut recent printr-o operație la inimă, în cadrul căreia i s-au montat trei stenturi, Mircea Rednic nu a mai stat pe gânduri, s-a urcat în mașina team-managerului Sorin Botiș și în jurul orei 13:45 se afla deja la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Arad.

A fost imediat consultat de meci, i s-a luat tensiunea și, din primele informații pe care le avem, principalul de la UTA se simte bine în acest moment. Va mai fi ținut sub control, i se vor face și alte investigații și, probabil, i se vor recomanda două-trei zile de pauză.

Mircea Rednic a trăit la intensitate maximă duelul de sâmbăta trecută, de la Voluntari, când echipa sa a câștigat cu 1-0, după un gol marcat de slovacul Fabry cu 13 minute înainte de final. UTA s-a apropiat la un singur punct de locul de play-off ocupat de Petrolul, formație pe care o va întâlni sâmbătă, de la ora 14:00, la Arad.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.