Luka Modric amenință recordurile legendarului Paco Gento

Luka Modric și Real Madrid au ajuns la un acord de principiu pentru a prelungi contractul starului croat cu încă un sezon, până în iunie 2025, susțin publicațiile Onda Madrid și Telemadrid, vineri,  scrie B1Tv, care citează Mundo Deportivo.

Internaționalul croat și reprezentanții clubului au avut o întâlnire care a durat mai bine de trei ore.

Oficialii lui Real Madrid i-au propus prelungirea contractului pentru încă un sezon, dar cu o scădere de 50% a salariului. În prezent, Modric încasează un salariu net de circa 10 milioane de euro per stagiune.

Deși încă nu există o confirmare oficială, lui Modric nu îi displace propunerea lui Real Madrid. Pentru el, nu este neapărat o chestiune de bani, cât mai ales o problemă sentimentală.

Astfel, superstarul croat și-ar putea încheia cariera după sezonul 2024/25, când va fi foarte aproape de împlinirea vârstei de 40 de ani. Ar deveni cel mai în vârstă fotbalist care se retrage în tricoul lui Real Madrid.

Actualul record este deținut de Paco Gento, care a agățat ghetele în 1971, la vârsta de 38 de ani, după nu mai puțin de 18 ani petrecuți la club.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Alfredo Di Stefano, Paulo Gento… va mai aduceti aminte…?! Eu i-am vazut pe viu la Bucuresti, eram un pustan ?! O tempora ! O Mores !

  2. E născut într-un sat din Munții Velebit, munte pe care venețienii îl numeau Montagna della Morlacca.
    Citat: Caravlahi sau maurovlahi sunt exonime date în general vlahilor autohtoni din Bosnia și Dalmația…Li se mai spune uneori și „Morlaci” care provine din cuvintele slave more (« mare ») și vlași (Влаши, vorbitori ai limbilor romanice), adică „vlahii dinspre mare”. gata
    PS A se băga de seamă că pg wiki în română a Muntelui Velebit nu amintește de Montagna della Morlaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.