Lukaşenko anunță arestarea unor „sabotori” la graniță

Preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko a anunţat vineri arestarea mai multor aşa-zişi ”sabotori”, inclusiv cetăţeni ucraineni şi belaruşi, la graniţa ţării sale cu Ucraina, în cadrul unei operaţiuni „antiteroriste”, transmite Reuters.

Luând cuvântul în marja unui eveniment desfăşurat la Minsk, Lukaşenko a relatat cum cei arestaţi „s-au târât peste graniţă transportând explozibil pentru a comite sabotaje în principal în Rusia şi Belarus”.

Preşedintele belarus nu a precizat câte persoane au fost reţinute în operaţiunea de vineri, dar a menţionat că au mai fost arestate grupuri similare „de două-trei ori pe săptămână”.

Belarus, aliat apropiat al Rusiei, i-a furnizat Moscovei sprijin logistic în campania sa militară din Ucraina.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

5 Comentarii

 1. Cică unu’ din arestați ar fi ghițanu’ de Marghita !
  A dispărut brusc de pe forum.
  Trimis în misiune ? măRog…😜

 2. Moș bese-n ghete ăsta iar e derutat. Sabotorii erau de fapt niste băietani cu țigărușe pt. sfânta contrabandă care au omis să achite suprataxa la vigilenții grăniceri belarusnaci. La loc comanda, tataie.

 3. @Eduard
  Guitzanul de marmita nu este fraier, mai bine la Andiivka decat sa-l prinda Lukasenko, asta ii beleste de vii pe banditi.

 4. Iar DINCOLO de PartiPris-uri, CE ar trebui sa faca Lukasenko de Frica GHILIMELELOR din Cotidianul care IMBRACA pe Cuvantul „SABOTORI” …
  Ailaltii le zic PARTIZANI … 🙂

  CE poate face un SEF care vrea sa isi pastreze PUTEREA, Buna sau REA, numai Istoria de peste 50 de Ani o va FIXA.
  Gramezi de DOBBITOCKs au ras … 🙂 dobbitoceste, CUM altFEL de Ceausescu cand cu „AGENTURILI” …
  Pai, UITE CE facura AGENTURILE din Romania, in mai putin de 50 de Ani, numai 34 de Ani …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.