Lukașenko: țările vecine pregătesc provocări împotriva Belarusului

Formarea detașamentelor pentru a efectua provocări împotriva Belarusului a început în statele vecine, în special în Polonia și Lituania, a declarat liderul belarus Alexander Lukașenko. În aceste condiții, liderul belarus a cerut să se acorde o atenție deosebită protecției frontierei.

„Decizia de azi de a proteja frontiera de stat are propria sa particularitate prin faptul că avem o situație specială: în sud este război, în vest sunt Polonia, Lituania, statele baltice – și chiar mai rău. Subliniez: și mai rău. Detașamentele și comandanții corespunzători sunt antrenați acolo hotărât”, a declarat Lukașenko citat de Agenția Sputnik Belarus.

El a mai menționat că la Minsk se cunosc „luptătorii acestor detașamente” care sunt gata să lupte împotriva țării.
„Nu trebuie să pierdem nimic… În niciun caz nu trebuie să permitem vreo evoluție întâmplătoare a evenimentelor la granița noastră”, a subliniat Lukașenko.
El a făcut această declarație în timpul aprobării deciziilor privind protejarea frontierei de stat în 2024.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

7 Comentarii

 1. Singurii care vor să vă facă slugile lor sunt rușii, băi tălâmbule.

 2. După rateul de la Belgrad și dezastrul din Urcaca, Li😜icii DemonRați Belicoși suflă degeaba în cenușâ.
  Vine Trump și va trimite la tomberon, buey !
  MAGA ! 2024 TRUMP 2024 ! MAGA !
  Păzea, măRog, Păzea !
  [●●● RomBorKaK ●●●]

 3. sa va ia mai dictatorule, saracia?
  Ai grije ca iti moare populatia de foame!

 4. „El a mai menționat că la Minsk se cunosc „luptătorii acestor detașamente” care sunt gata să lupte împotriva țării.”

  Are dinnou 🙁 „LISTELE” capilor „lovilutiei”
  cum insinuai, atunci, nu odata tu ca le-a avut/primit/deconspirat bieloruii 🙁 si atunci cutaman din caza asta 🙁 nereusitul MAIDAN yankeu … la ei ?

  e ce zice LUKASENKO … o stranie aluzie la ce spuneai TU …maestre KABBALIST !
  (faza cu atomicele stationate la ei a fost si ea pre-prezisa de TINE ! 🙁 vad arhiva EvZ si Cotidianul 🙁 )
  [se releva in timp ca esti o entitate [3301] stranie ! TATA LOR ! 🙁 ]

 5. Ce DEMOCRAT era Lucașenko ăsta dacă se dădea de partea găștii de 🥳i KhaZari de la Kiev, a lu’ Monsanto, Cargill, BlackRock (aka Rat’sChild)…
  Ce l.imb.i în 🌈 i-ar fi dat Rusofobii și Urcacii de pe forum, ce ALUPIGUS dacă-și trimitea poporul la BahmutZ, Marinka, Cinci_CotetZe sau Krynki, să ia URSul la trântă…
  N-a fost să fie, măRog…😜
  [● RomBorKaK-UrKaK BuimaK-RomBorKaK ●]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.