Află cât trăiești funcție de luna nașterii

Cercetătorii americani au descoperit că luna în care se naște o persoană, pe lângă destin, influențează longevitatea și sănătatea.

Conform observațiilor acestor specialiști, persoanele născute în toamnă trăiesc, în general, cu 40% mai mult în comparație cu cele născute în primăvară, care au mai puțin noroc.

Cei născuți în iarnă sunt mai predispuși să dezvolte schizofrenie. Cu toate acestea, ei suferă mai puțin de miopie și alergii, spre deosebire de cei născuți vara.

De asemenea, specialiștii americani consideră că toți cei care vin pe lume la începutul anului școlar au mai mult succes în învățătură decât ceilalți. Cercetătorii adaugă că studiile lor se concentrează pe explorarea factorilor care influențează o persoană în legătură cu nașterea în anumite luni, și nu pentru a prezice destinul.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

7 Comentarii

 1. Cercetatorii englezi au stabilit ca 90% din cei care aleg meseria de jurnalist au IQ (coeficientul de inteligenta) mai mic de 40 , nefiind capabili de rationamente complexe. Inducerea in eroare si minciuna nu solicita decat in mica masura creierul acestor persoane ,fapt care le induce acestora o profunda stare de multumire si satisfactie. SUCCESURI!

 2. Ce-are luna de nastere cu prefectura?! Daca e pe baza de noroc, atunci hai sa dam cu zarurile. Alea jahta est! Mai e unul pe forum, numerolog, care face niste adunari si iti spune cati copii vei face tu si cati iti vor face amantii nevestei.
  Pacat ca oamenii de stiinta americani nu ne mai dau si niste noutati despre pamantul plat……[Rumburak]

 3. Mda.. bancuri pentru proști.. Americanu nu știe de poluare, sau de viața din romania..Mediul, alimentația, strasul,.. Astea te doboară..

 4. Aiureli. Problema se pune pe haleală, vaccinuri și stres.Nu pui un sutar grec sau italian halit bio toată viața cu unul născut toamna, trăit în mijlocul Bucureștiului.

 5. Acest material e luat din categoria ‘diverse din america’ pentru America pentru că, tema nu e dezbătută până la final și corect. Doar întreb:
  – când vreodată ați auzit că americanii au finalizat total ce au inceput?! Eu nu am auzit de când trăiesc.

 6. Ha, ha! Ce nu vor să ne spuie “cercetătorii” amiricani ‘i faptu’ că ș’ continuentu’ pi car’ ți naști influenț’ază nivelu’ di intelijență, fi’ncă nu-i avantajiază. Ăi mai puțân intelijenț’ uamini să nasc pi continientu’ nord-amirican. ‘I urmăm noi, ioropenii, la nghică distanță…

 7. De cand au disparut cercetatorii britanici,fratii Tate au fost ultimii,a aparut o specie noua de cretini:cercetatorii americani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.