Ambiții și putere în SUA. „Eşti concediat, dispari, Joe!”

În faţa a mii de membri organizației National Rifle Association (NRA), în cadrul reuniunii sale anuale, Trump a declarat că Biden a fost „de departe cel mai prost preşedinte din istoria ţării noastre” şi „un nemernic fără margini”.

El l-a numit pe actualul lider de la Casa Albă „Joe escrocul”,  şi a spus că este o „ameninţare la adresa democraţiei”.

„Eşti concediat, dispari, Joe”, a spus el în hohotele de râs ale publicului.

La rândul său, actualul preşedinte american a spus despre rivalul său republican, în Georgia, unde face campanie, că este „dezechilibrat”.

Duminică, Joe Biden urmează să se adreseze studenţilor de la Morehouse College.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

15 Comentarii

 1. Donald Trump pare a fi o speranta pentru omenire. Sper sa nu fie doar o speranta

 2. ma uit si ma minunez si nu reusesc sa gasesc raspuns la ce-i mina pe acesti 2 indivizi sa se lupte pentru iluzoriul post de presedinte al unei tari in criza de identitate inca de la infiintare… america, pentru mine inseamna amerindieni, inca, hopi etc. niste civilizatii neegalate, in intelepciunea lor, nici pina azi de urmasii pistolarilor si cautatorilor de aur si celor care au raspindut dogma crestina, pangarind astfel libertatea spirituala a locului… peste tot pe unde a ajuns dogma crestina, a ajuns si dezastrul…

 3. Fleosk! Ca destrabalatul de Trompa o fi mai breaz? Bandituil asta are probleme si mai mari, de toate tipurile si culorile.
  In mod normal destrabalatul ar trebui sa se afle in puscarie ptr incitarea la revolta si ptr ocuparea Capitoliului, nu doar ptr escrocheria financiara cu plata patzakinei cu care se ocupa de jocuri erotice.
  [KktkuM0tZ: lingau rusofil consecvent]

 4. Curat circ.
  Și iată,că un popor oarecare,alegandu-si un conducător,poate demn și stimat de acest popor,trebuie sa vina la acești circari și să le intinda mîna ..

 5. Urmăresc de mulți ani campaniile prezidențiale americane. Anul acesta este o excepție,pentru că nu sunt de acord cu tacticile jalnice folosite de ambii candidați. Atât Trump, cât și Biden – care sunt trecuți binișor de vârsta pensionării – nu fac altceva decât să transforme o competiție electorală cu o miză foarte importantă într-un circ mediatic de prost gust. Ar trebui să le fie rușine,dar din păcate nu este cazul.

 6. Ce-i mana…cine ii mana de la spate vrei sa zici. Se bate Mafia evvreuasca unita cu mafia negrilor si drogatilor contra Mafia engleza unita cu mafia italiana si ceva mexicana.
  Lupta intre mafii. Eu tin cu Trump care nu vrea Imperiu evvreuesc mafiot mondial. ORASHEL…

 7. Donald Trump este in primul rand o deziluzie ca om, nu o speranta ptr omenire dupa cum apreciaza pr0stovanii. Un individ cu mari probleme de comportament.

 8. Da bre, felicitări că mai ai oameni treji, mai ai oameni care resping in unele state drepturile deșănțate ale lgbtq,.Insă, deocamdată Joska și banda democrată sunt la butoane,.. și au de gînd teribilisme cu bufonul nazist ukran,.Lumea este in real pericol..

 9. Adevarul e ca americanii au de ales intre o mumie zombi si un armasar cam batran, dar inca in putere!!

 10. Putin a murit de toate bolile, cum sustine presa verificata de factchekari, Biden e sanatos tun in deplinatatea exercitarii atributionilor de serviciu inca patru ani, incepand de la anu

 11. Recomand un articol de EXCEPTIE, publicat azi 19.mai.2024 de autoarea Daria Guse pe site-ul „Ziua News”, cu titlul „Putin si Xi au finalizat schița proiectului Nouii Ordini Mondiale (NOM).Finalul sistemului american Bretton Woods”.
  Merita sa fie citit si memorat de politicienii romani !!.

 12. MISHTEAUX -> I LOVE YOU !

  Se vede ca Marele Blond e sigur si re-intrema dupa ajutorul tau !
  Problema ISRAELULUI straniu premeditat reunita cu problema pierderii nulandierilor in Urkania
  sunt exact de ce era nevoie pentru ca DEEP STATE-ul (atacat si dollarier via FED) sa piarad
  in fata celor 3301 … carel vor (non-ideologic ci,pur ludic, „un pariu nevinovat” ) pe Marele Blond !

  PS: Daca TRUMP nu era straniu pre-anuntat de perchezitia la MAR-A-LAGO a FBI-ului sperjurilor din „LAPTOPUL DION IAD”
  DOSSARUL dossit de DONALD nu era pus in loc sigur ! 😉

  ESTI GRANDE ! Fereste-ma doamen de jocuriloe plictiselii geniilor 🙁 🙁 !

 13. „Akornion spune:
  19 MAI 2024 LA 9:29”

  Crezi ca desi TRUMP profita din-pre-plin de criza evreilor pogromati fara PR in genocidul (condamnat de CURTEA INTERNATIONALA DE JUSTITIE) la filisteni … TRUMP nu ante-stia
  dar MISHTEUAX straniu verificabil in arhiva COTIDIÀNUL misterios stia ?

  MAGA !

  (introtochiate prostilor sunt caile geniilor -> mishteaux va pre-zis : „Fiti pe faza cum insusi DEEP STATE-ul va fi invins pro-TRUMP! DINTRAUNPARIU ! IQ=?)

 14. Ce cuvinte înălțătoare, model pentru democrația românească care s-a autodepășit perioada mue a luptei pentru “guvernul meu”

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.