”Confirmări oficiale. Ducem banii unde trebuie”

Nicuşor Dan spune că agenţia Fitch a reconfirmat ratingul individual al Bucureştiului la nivel „A”, patru trepte deasupra ratingului României.

„Agenţia de rating Fitch a reconfirmat ratingul individual al Bucureştiului la nivel «A».

Asta înseamnă patru trepte deasupra ratingului României, asta confirmă eforturile pe care le-am făcut pentru a stabiliza financiar primăria.

Vă aduc aminte că am plecat cu o datorie curentă de 3 miliarde de lei. Fitch mai remarcă ajustarea cheltuielilor în funcţie de venituri şi planul de investiţii ambiţios. Asta înseamnă că ducem banii exact acolo unde trebuie”, precizează edilul general, pe Facebook.

Potrivit acestuia, faptul că agenţia de rating menţine neschimbat profilul de credit individual al Bucureştiului reprezintă „o nouă confirmare” a faptului că administraţia se află „pe drumul cel bun”.   „Mai sunt multe de făcut, dar mă bucur când vin astfel de confirmări oficiale ale muncii noastre de 3 ani şi jumătate.

Ducem banii unde trebuie”, menţionează primarul Capitalei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. Continuați tot așa ca e de bine!
  Succes în alegeri!
  Bucureștiul trebuie sa fie exemplar pentru România, nu invers cum cred unii!

 2. Stapanii oligarhi din afara isi ajuta sluga predictibila din colonie in ajun de alegeri. Asta inseamna. Pe Gabitza nu se putea conta ca ea nu stii ce face la nervi asa ca a fost lucrata din vreme cu azilele „groazei”. Plus ca Gabitza nu a fost crescuta in laboratoarele progresismului asa ca e un outsider pe viata.

 3. „Ducem banii bucurestenilor unde trebuie”: la mafiotii care m-au adus la primarie!

 4. Ne-a spart ! Vopsea albastra a luat din aia ieftina si buna si a facut si locuri de parcare….. pe strada ca de aia e strada sa stea masinile pe ea ! Cu masina se merge prin casa, in special electricienii cu frigidere Tesla si Spring !

 5. Nic-USOR vezi unde amplasezi cortul electoral, atentie mare sa nu pui si tu cortul peste trotuar administrat de tine si murdar 99% de pojghita de jeg maro!
  nai spala si tu focarul de infectie … ;D
  ps .. Greuceanu nu face munca boschetarilor lenesi ! jea la spalat!

 6. „Ducem banii acolo unde trebuie” dupa aia ambasada sa faca ce vrea,acolo nu mai raspund eu…

 7. Nulișor-nimicușor crescătorul olimpic de șobolani🐀 de rasă guadalupeză 🦒🐀, zice bine că duce banii unde trebuie…Înmulțirea șobolanilor 🐀 costă mult, mai ales în vremurili ăștia. Iubitorii de șobolani 🐀 votează mucușor și usere. Succesuri.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.