Magistrala I Vest. Peste 650 de metri de conductă nouă. Furnizare de energie termică, fără avarii

Primarul general, Nicuşor Dan, anunţă că peste 650 de metri de conductă nouă, preizolată, dotată cu senzori de detecţie a avariilor, au fost montaţi în galeria de termoficare pe bulevardul Timişoara, pe Magistrala I Vest.

Magistrala I Vest asigură distribuţia agentului termic din CET VEST către toate cartierele din vestul Capitalei.

„Lucrătorii Companiei Municipale Energetica Servicii au dezafectat deja 1.400 de metri de ţeavă veche, ruginită, din totalul celor 3,6 km de traseu, ce va fi complet modernizat. Se lucrează contratimp la montarea a trei lire (bucle de compensare a presiunii), deoarece conducta subtraversează bulevardul şi impune săpături în carosabil şi blocarea unei benzi de circulaţie”, scrie edilul general, pe Facebook.

El menţionează că echipele Energetica Servicii fac eforturi pentru a scurta timpul de intervenţie în punctele de lucru care interferează cu circulaţia autovehiculelor.

Modernizarea acestui tronson, pe Magistrala I Vest, va crea premisele furnizării de energie termică, fără avarii şi sincope, chiar din această iarnă, pentru locuitorii cartierelor Drumul Taberei, Ghencea şi Rahova, adaugă Nicuşor Dan.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

16 Comentarii

 1. Cititi si articolul”Cum au desfiintat judecatorii raportul ANI care-l declara incompatibil pe Nicusor Dan: „In mod evident nu subzista niciun conflict de interese””
  ANI ar fi fost exceptia daca-l trimitea pe Buzatu la tribunal,asa,cu Nicusor Dan arata ca e o curca plouata

 2. 650 de metri? Ăsta e mai penibil decât ucrainenii cu teritoriul lor recuperat.
  La următorul milimetru de conductă înlocuită se vor tăia panglici și se vor aprinde artificii.

 3. Cu justitia independenta facandu-se ca ploua, Don Nicu’, acest Robin Hood „al contrario”, ia de la saraci cu ambele maini.

 4. Bai desteptilot nici nu poate mai repede caci circulatia rutiera este data naibii!!! Sa desfaca drumurile si strazile pe 1 – 2km pe unde mai circulati, mergeti cu drona!!!

 5. @un rahat de patriot
  Și la firea de ce aveai pretenții, șobolanule?

 6. In Bucuresti sunt sute de kilometri de teava ce trebuie reabilitata si mocanul asta adus de secu pe capul burestenilor vorbeste de sute de metri. Asta este iresponsabil in declaratii.

 7. Un idiot pentru Firea! Pentru ca a fost primar si trebuia sa faca investitii si reparatii urgente si nu pomeni si sinecuri pentru neamuri si prieteni!!!!

 8. …se lauda asta de parca ar fi construit o piramida!…totusi, matematic nu poti sa inlocuiesti 1400 metri cu 650…

 9. E acuzat Nicusor ca face prea putin. Sa-i laudam pe primarii dinainte Videanu, Oprescu, Firea care n-au facut nimic in afara de datorii?

 10. Daca „soarili tau”, Nicsor, ar fi facut macar 1% din cat a facut Oprescu, i-ati fi gasit un slot in calendar si l-ati fi proclamat Sfantul Nicu al progresistilor de ambele sexe.
  PS : Despre asemanarea izbitoare cu Videanu, la un articol viitor.

 11. modernizarea tronsonului va crea premizele
  gata, îl votez

 12. Uitasem, Oprescu a facut Autostrada Suspendata pe care a fugit in Grecia… 🙂

 13. Oprescu a mai facut si podul de la Ciurel care nu duce nicaieri 🙂

 14. Ca sa fie sigur ca podul Ciurel nu va duce nicaieri, Oprescu a eliberat si autorizatii de constructie pe traseul viitorului drum ce ar fi legat podul de Centura capitalei…luati de-aici 🙂

 15. Oprescu a facut in primul rand pasajul BUZESTI-BERZEI, cu toata opozitia lui Nicu/USR, fapt ce ii permite acum „mocartzanului” tau sa blocheze traficul pe Calea Victoriei(amenajata cu piste de biciclisti, tot de Oprescu) in weekend si sa va incante cu tot felul de suse, ce se puteau foarte bine tine in parcuri(daca acestea ar mai functiona ca atare).

 16. Oprescu a mai facut si Pasajul Basarab, cu toata opozitia unora ca tine, care pe vremea aia se numeau „basisti”.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.