Mai avem o șansă cu Paul de România

Predarea fugarului Paul-Philippe al României se va rejudeca, anunță ministrul Justiției, Alina Gorghiu.

„Sunt în măsură să vă furnizez informații, de astăzi, de la justiția din Malta.

Predarea fugarului Paul-Philippe al României se va rejudeca. Instanța a admis apelul formulat de parchet, a desființat hotărârea de refuz al predării și a trimis cauza la rejudecare. Acesta rămâne în arest până la pronunțarea unei soluții definitive, cererea de eliberare pe cauțiune fiind respinsă tot astăzi. Mulțumesc tuturor celor care au făcut demersurile necesare și au fost implicați în această procedură.
Așteptăm etapele următoare“.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

8 Comentarii

 1. crezi ca daca lui Dragnea i-ai facut bagajele in Parlament sa plece spre „bulau” ,doar ptr ca e un sarantoc dintr-o tara bananiera,crezi ca poti atinge un membru cu rang- un protejat al masonilor?
  😀

  ..pana o sa iti intelegi nivelul(vb. de tine ,tipa din poza) .. o sa mai speri ca il poti aresta pe ala!
  asta e o situatie de tipul: hai sa arestam „baietii din bucatarie”

 2. La cat sunt de prosti, rromanistanezii l-ar vota presedinte cu 80% din voturi……[Rumburak]

 3. singura sansa:
  1.reforma jstitiei
  2. statutul magistratior -raspunderea materială, penală și profesională dupăstatutul magistratilor din GERMANIA
  3.LISTA ACOPERITILOR DIN JUSTITIE , EIMIBAREA DIN SISTEM
  4.Salarizre si pensii constitutionale- DEASUPRALEGII
  5. ARHIVA SIPA
  6. DESFIINTAREA ILEGALĂ A SIIJ
  7. DOSARELE L SERCRTARE DE LA 5-7 ANI
  8/. NUMIRILE SEFILOR LA INSTNTESI PARCHETEÂ
  9. SELECTIA SI BCONCURSU IN MZGISTRTURA DUPĂ MODEL MRICAN
  10,.MINISTRUL JUSTIEI- MAGISTRAT, AVOCAT CU MINIM 10 ANI EXPERIENTA JURIDICĂ,FR MEMBRI DE PARTID

 4. Sa il aduca, sa il bage la bulau, foarte bine, DAR prejudiciul s-a recuperat? Daca un contract de vanzare-cumparare a fost ilegal, de ce nu a fost anulat, ci a fost lasat de “justitie” sa produca efecte?

 5. Mare shansha, ca doar a fost nashit de tov.Petrov al Romaniei! Imbarligarea asta, dar fara lustratzie, ne-a adus ca la Shobolanul de Ylici Ninel (citeshte invers Lenin) la distrugerea traditzilor noastre shi crearea a 2 regi shi chiar un imparat al lui rromica cel cinstit shi curat ca emanat fasait al kibutzului PCR, dar fara maskota lui ciuruita shi impushcata de Craciun. Ca la Olympiada tov.kamunizst l-a alergat pe Regele nostru, care a desfiintzat legal in 1921 chibutzul lor dupa atentatul terorist in Parlamentul Romaniei, lasat cu victime a eroilor noshtrii parlamentari, pe care actualii nu vor sa-i omagieze, ei vor doar sa fie fie pupinkoorishtii lui tov.Wexler, cu veleitatzii ca el trebuie sa fie cooptat in CNAST-ul tzarii, ca doar, doar vor veni shi la el tank urile eliberatoare a lui rromica Ylici Y. Se pare ca este ca tov.Putin, bolnav shi el, lipsind de la vo tare fiind pe ultima victorie solutzia lui finala=prohodul la care va veni sa i se cante manele bolshevice, ca multzumire pentru coroanele lor de aur din BNR a lui Manoli.
  O zi buna.
  Con
  P.S. totzi khazarii actzionand in haita lor, vor mai mult decat sa ne transforme in colonia lor. Oare vor sa ne vaneze ca in Gaza are ei, asha cum rabyiile lor tzopaitoare fac magia in jurul Boului Haur.

 6. Con spune:
  13 IUN. 2024 LA 14:07
  Mare shansha, ca doar a fost nashit de tov.Petrov al Romaniei! Imbarligarea asta, dar fara lustratzie, ne-a adus ca la Shobolanul de Ylici Ninel (citeshte invers Lenin) la distrugerea traditzilor noastre shi crearea a 2 regi shi chiar un imparat al lui rromica cel cinstit shi curat ca emanat fasait al kibutzului PCR, dar fara maskota lui ciuruita shi impushcata de Craciun. Ca la Olympiada tov.kamunizst l-a alergat pe Regele nostru, care a desfiintzat legal in 1921 chibutzul lor dupa atentatul terorist al bolshevicilor in Parlamentul Romaniei, lasat cu victime a eroilor noshtri parlamentari, pe care actualii nu vor sa-i omagieze, ei vor doar sa fie fie pupinkoorishtii lui tov.Wexler, cu veleitatzii ca el trebuie sa fie cooptat in CNAST-ul tzarii, ca doar, doar vor veni shi la el tank urile eliberatoare a lui rromica Ylici Y. Se pare ca este ca tov.Putin, bolnav shi el, lipsind de la vo tare fiind pe ultima victorie solutzia lui finala=prohodul la care va veni sa i se cante manele bolshevice, ca multzumire pentru coroanele lor de aur din BNR a lui Manoli. Asha ca marea „minune” este ca vom avea shi noi un rege, pe Paul, asha cum khazarii incurca istoria noastra.
  O zi buna.
  Con
  P.S. totzi khazarii actzionand in haita lor, vor mai mult decat sa ne transforme in colonia lor. Oare vor sa ne vaneze ca in Gaza are ei, asha cum rabyiile lor tzopaitoare fac magia in jurul Boului Haur?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.