MAI zice că nu e fraudă la ANA

Ministerul Afacerilor Interne a respins, joi, acuzaţiile de fraudă la organizarea concursului pentru funcţia de director al Agenţiei Naţionale Antidrog (ANA).

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public privind acuzaţiile de fraudă, Ministerul Afacerilor Interne respinge acuzaţiile formulate privind organizarea concursului, acuzaţii pentru care autorul articolului nu a prezentat nicio dovadă”, se arată într-un comunicat al MAI citat de Agerpres.

Potrivit ministerului, în procesul de organizare şi desfăşurare a concursului „au fost respectate toate cerinţele legale”.

Cerinţele solicitate sunt „în conformitate” cu atribuţiile postului şi cu legislaţia incidentă în vigoare, iar pe data de 13 septembrie a fost organizată proba de testare psihologică, care a fost susţinută de doi candidaţi înscrişi şi promovată de amândoi, se explică în comunicatul citat.

Agenția Națională Antidrog sau bani pe Apa Sâmbetei?

„Proba de testare a cunoştinţelor a fost organizată în data de 20.09.2023, ambii candidaţi fiind prezenţi. Această probă a fost înregistrată audio-video şi a fost susţinută de cei doi candidaţi în prezenţa unui reprezentant al Corpului Naţional al Poliţiştilor şi a unui reprezentant al structurii de resurse umane de la Agenţia Naţională Antidrog. Toate aceste măsuri au fost adoptate pentru a se asigura transparenţa în procesul de selecţie a candidaţilor şi susţinere a concursului”, se mai arată în comunicatul MAI.

Ministerul de Interne a menţionat că orice candidat, în situaţia în care se consideră nedreptăţit, are posibilitatea să depună contestaţie în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor.

„În situaţia în care o terţă persoană are informaţii despre producerea unor fapte de natură a constitui infracţiuni, se poate adresa unităţii de parchet competente”, a completat MAI.

 

Cine vorbește despre concursul fraudat?

Surse din cadrul conducerii MAI susțin pentru Anchetatorii.ro că acest concurs pentru ocuparea funcției de director al Agenției Naționale Antidrog a fost trucat de Bogdan Despescu. Despescu a făcut eforturi deosebite pentru a-și menține favorita în fruntea ANA deși nu o recomandă nimic pentru acest post. Vorbim despre Ramona Dabija, doamnă cu care Despescu Bogdan s-a întâlnit discret înainte de concurs, întâlnire în cadrul căreia domnul Despescu i-a înmânat răspunsurile la întrebări, susțin sursele Anchetatorii.ro din cadrul MAI. Doamna Dabija este specialistă la Protocol și Comunicare, nu în combaterea traficului și consumului de droguri, dar astea sunt detalii mai puțin importante când ești susținut de șefii corupți ai MAI.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Cine-i fraer sa recunoasca tocmai in 2023 anul minciunilor si escrocherior?

  2. Si Vechiul Testament era pe punctul de a fi desfiintat dar Isus nu a lasăt. Isus a tratat Vechiul Testament ca fiind cuvântul lui Dumnezeu şi i-a învăţat pe discipolii Săi să facă la fel. La Ioan 10,35, El insistă că „Scriptura nu poate fi desfiinţată”, adică „nu poate fi eronată”:))

    PS asa si cu concursul

    Pentru nestiutori,manevra e mai veche ,din august cand conducerea Partidul Umanist Social Liberal a lui Dan Voiculescu a cerut imperativ demiterea din funcția de director al Agenției Naționale Antidrog (ANA) a doamnei Georgiana – Ramona DABIJA pentru exact aceleasi motive ca si facatura Anchetatorii.ro.:)))))

    NB Oare de ce se baga Varanul in seama si cu numirile din MAI????

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.