Mamă doar cu numele: Şi-a abandonat copilul în spital

O femeie de 39 de ani şi-a lăsat copilul de 9 ani în incinta Spitalului de Pediatrie din Galaţi şi a plecat, tatăl minorului anunţând poliţia.

”La data de 17 februarie, la ora 16,10, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi, prin apel SNUAU 112, de către un bărbat, din municipiul Galaţi, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 39 de ani, din Galaţi, concubina bărbatului, l-ar fi lăsat nesupravegheat pe fiul lor minor, în vârstă de 9 ani, în incinta Spitalului de Pediatrie ‘Sfântul Ioan’ din Galaţi”, informează IPJ Galaţi.

Din verificările efectuate de poliţişti, aceştia au stabilit că cele sesizate se confirmă, în sensul că femeia, aflându-se la programul de vizită medicală în cazul fiicei sale, în vârstă de 8 ani, împreună cu minorul de 9 ani, ar fi părăsit în mod voluntar unitatea medicală şi l-ar fi lăsat pe acesta din urmă în incinta spitalului, arată sursa citată.

Ulterior, bărbatul s-a prezentat la sediul Spitalului de Pediatrie „Sfântul Ioan” din Galaţi, de unde l-a preluat pe fiul minor în vârstă de 9 ani.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea depistării femeii, clarificării situaţiei de fapt şi luării măsurile care se impun.

De asemenea, a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. In romania de multă vreme nu funcționează asistența familiei, deși există un minister cu această sarcină.. Nu se știe cine va naște și starea fătului. Nu există vizite la domiciliu,. Ergo, nou născutul a devenit marfă. personal știu cazuri in care a plecat gravidă inspre west și a venit fată virgină..cu buzunarul plin. Evident au făcut concurență statului, cunoscut fiind și intermedioerea actualuilui președinte in vînzarea de copii. Deci un abandon la spital este mult mai uman decît vînzarea pe piață.. Un ministru vizibil e foarte preocupat de cazuri..

  2. Nu l-a abandonat … a iesit doar citeva minute pina in strada, cit sa-si cumpere doza zilnica de droguri …

  3. O femeie și-a abandonat cei doi copilași pe motiv că nu mai are cu ce să-i întrețină. Diferența de vârstă între ei este de doi anișori: unu are patru zeci și cinci și celălalt patru zeci și trei. (La acest articol de can-can se potrivește un comentariu în bășcălie).

  4. România e părăsită din prima zi după 1990 și nu a anunțat nimeni poliția! România e traficata, hăituită și vândută din 2.000 și nimeni nu a sesizat organele statului român! Femeia a făcut ce face oricare guvern din 1989! E practica extinsă pentru că, asta e exemplu onorabil dat de politicieni!

  5. Concubinul cine stie ce idei i-a bagat in cap minorului incat a silit mama sa se dezica de el.
    Daca nu erau legal luati, e clar ca nu din vina ei e. Asadar, ce discutam aici? Cum s-a spalat individul de pacate pe familia respectiva? Si ca isi acopera fapta pretinzandu-se lupul cel bun, iar ea oaia cea rea?

  6. Astea-s treburi de-ale politiei si de-ale familiei. Tineti-vi-le!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.