Manchester City rămâne iar fără Haaland

Manchester City, campioana en-titre a Angliei, nu se va putea baza pe vedeta Erling Haaland în meciul de joi cu Brighton, din Premier League, a anunţat miercuri antrenorul Pep Guardiola, scrie DPA.

„Haaland este accidentat şi încă nu este recuperat. Problema nu e gravă, probabil pentru etapa din Premier League care va urma în week-end va fi apt, dar joi nu va face deplasarea la Brighton”, a subliniat Guardiola.

Haaland, care a marcat în acest sezon 20 de goluri pentru City, a ratat şi partida de sâmbătă din semifinalele Cupei Angliei câştigată în faţa lui Chelsea, „cetăţenii” ajungând în finală unde vor avea ca adversar rivala Manchester United.

În schimb, Guardiola a menţionat că au revenit în lot, după accidentări, titularii Phil Foden şi John Stones.

În prezent, Manchester City este pe locul 3 în clasament, cu 73 de puncte, la 4 puncte de liderul Arsenal, dar având două meciuri mai puţin disputate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. bine sa ne uitam la oile și ciobanul nostru……
    Cine arbitrează meciul de azi al fcsb cu Sepsi ????
    Sa speram ca FRF va lua în seama sesizările iubitorilor fotbalului de la noi și va cerceta și va lua o decizie referitor la arbitrajele și meciurile cumpărate de cel de la fcsb !
    Respectiv delegările permanente ale arbitrilor Birsan și Coltescu la meciurile fcsb sau ale contracandidatelor la titlu, arbitraje făcute flagrant în favoare fcsb!!
    Precum și meciurile cumpărate de fcsb de la echipele de la Farul, Iași, Botosani, Sibiu, Sepsi !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.