Mandat de interceptare pe numele lui Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu, victima statului paralel. Un scenariu perfect pentru campania electorală. România TV si Realitatea Plus au dat publicităţii un mandat de supraveghere tehnică dispus de judecătorul Valentin Selaru pe numele lui Ciolacu.

Concluzia România TV?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

7 Comentarii

 1. „obiectul dosarului, neclar.”
  -nu l-au bagat pe Bulibasha pe „securitate natzionala”?

 2. Extraordinar pentru ce se ataca Realitatea plus!
  Pentru un sorici neras, cu grumaji groși de osânza atârnând de pe craniu în jos, un șorici care se încăpățânează nu doar să continue să grohăie dar să se și prezinte în halul asta de lipsit de finețe, delicatețe, civilizație si mai ales familiaritate cu apa și săpunul.

 3. Bun a venit la putere. De ce nu a facut ordine in SRI?! Pt ca NU ESTE IN STARE! Nu poate. SRI-ul ii controleaza si pe ei.
  In ce tara traim?!

 4. Ciolacu trebuia sa fie bagat la puscarie impreuna cu Hayssam.Fara tobe si trompete.Ca Hayssam nu s-a apucat de CULES baii ce cresteau prin padurile Buzaului ci a avut un grup de romani in jurul sau care au transformat lemnul din Buzau pana in Baia Mare in cherestea,vanduta in tarile arabe si cu banii aia a finantat tot ce era arabesc.Ciolacu era baiatul de casa al lui Hayssam care ducea banii,aducea banii,scotea banii din banci,impartea spaga unde trebuia.Cum dracu finata arabul terorismul cu bani produsi in ….Romania si sa avem zilnic cate un general SRI….

 5. Nu se da publicitatii o lista cu interceptatii, dar cu siguranta ca din lista n-ar lipsi nici cel mai neinsemnat pitziflender din conducerile PSD orasenesti si comunale din tot Rromanistanul.
  In 2014 Ciolacu era un vax-albina ca importantza, dar uite ca n-a scapat nici el.
  De unde se vede ca vestile acelea de atunci ca in Romania erau mii de interceptati si supravegheati politic de catre binom, se confirma din plin……[Rumburak]

 6. Filatiori si turnători doua entității înfratite în comunism .Dupa revolutie s-au despărțit în filatori pe turnători!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.