Mandatul de arestare a lui Liviu Dragnea a ajuns la Poliţie

Magistrații Tribunalului București au trimis Poliției Capitalei, documentele referitoare la condamnarea lui Liviu Dragnea, urmând să fie pus în executare. Şeful PSD va fi dus la Penitenciarul Rahova.
Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat de Curtea Supremă la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă.
Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis menținerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în cazul președintelui PSD Liviu Dragnea, acuzat de instigare la abuz în serviciu.
Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

9 Comentarii

 1. Aceste femei-judecàtor au copii ! Care le vor întreba ; mama , de ce l-ai condamnat pe Dragnea , Cà mà întreabà colegii si eu ce sà le ràspund ?
  ASA AU VRUT MUSCHII MEI ! ASTA SA LE RASPUNZI ! Da muschii mei ce înseamnà ?
  Cà fac ce vreau !

 2. Unde-i Jihadul ce l-ați promis la această a doua execuție, vajnici PSD-iști? Sunteți niște găini ploștite așteptând supuse pe noul cocoș. O lacrimă cât o boabă grăsimea din supa celor ce l-ar fi mâncat și cu fulgi nu se arată. Dl. Dragnea v-a tot îndemnat să fiți blegi și tăcuți. Dar acum aveți motivul și să dovediți de ce sunteți în stare. Încâ nu ați blocat Piața Victoriei și nu ați luat cu asalt DNA, ÎCCJ, CSM SRI aceste bastioane Bastilii ale poliției politice băsiste și post Băsescu? Continuți cu rezervările pentru concediu? Mare păcat că nu a mai schimbat domnul Dragnea încă vreo trei prim miniștii să dea ocazia să descoperim înca trei caractere și fețe ale politicianului român cu reprezentativ.

 3. Sistemul nu numai ca te doboara la pamant, dar iti da si un sut in gura, ca sa vada toti ceilalti ce patesc daca ridica clontul!

 4. Numai 3 ani asta ii jucarie.In China lua glont la ceafa si il platea familia.Si cu milioanele facute datorita politicii pe cand confiscare.?Si mai exista idi—i carore le e mila de el.Poporului asta ii plac hotii,tadatorii,mincinosii,inutilii…pt ca asa e caracterul sau.

 5. Pe cand procesul lui Dragnea si carmen dan pentru atrocitatile Jandarmeriei din 10 august 2018?Carmen dan,tu urmezi..

 6. @Adria Nicol:iei numai praf sau servesti si injectabil?Stii ca o sentinta definitiva nu poate fi atacata,asa cum faci tu?Ai mare grije,javra..

 7. Justitia uneori e nedreapta cu condamnatii penal,pacat ca acei copii nu intreaba de ce politicienii nu au studiat suficient si totusi se vor demnitari?! Diaspora a fost oblojita de putina dreptate care mai rasare si pe cerul Romaniei.

 8. Si Mandela a fost condamnat. Dragnea este condamnat politic. Dragnea a deranjat foarte mult sistemul. Efectele se vor intoarce impotriva celor.

 9. BUCURATIVA ROMÂNILOR CA DRACNIA ÎI LA BULAU,ÎI LA BULÂU CA O ZGÎNDÃRIT MUSUROIU,DAR LASATI CA SE DOMOLESTE IEL MUSUROIU.ATUNCI SA VEZI DREPTATE SI JUSTITIE,CA DOAR NU CREDETI CA ,AVEM JUSTITIE CORECTA.CINE CREDE LUCRUL ASTA ,ÎI MAI PROST,CA SI DRACNIA.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.