Manea știe când va veni momentul lui Drăgușin

 Florin Manea a vorbit în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA despre faptul că deși Tottenham a plătit în această iarnă 25 de milioane euro plus alte cinci milioane bonusuri celor de la Genoa pentru transferului internaționalului român Radu Drăgușin antrenorul lui Spurs, australianul Ante Postecoglou, l-a folosit numai de trei ori, în ultimele minute.

Degeaba au protestat vehement suporterii lui Spurs și au cerut insistent titularizarea românului, antrenorul a continuat cu Romero și van de Ven. Totuși, el a declarat că este foarte mulțumit de modul în care se pregătește Radu și că va juca atunci când va considera el că este momentul. Florin Manea nu își face absolut nici o grijă, fiind convins că foarte curând Radu va fi trimis pe teren din primul minut și singura emoție este legată de faptul că va trebui, obligatoriu, să joace perfect și să profite de oportunitate, pentru a nu mai ieși apoi din formula de start.

“Nu aveţi de ce să vă îngrijoraţi. Este normală situaţia. Vorbeam şi cu Cristi Chivu, care îmi spunea: «Florine, eu când am ajuns, am stat două luni la Ajax, n-am pătruns». Acum, sper că după înfrângere să primească şansele lui.

Nu puteau să spună că îi dau pe toţi la o parte că l-au transferat pe Drăguşin. Romero e campion mondial, van de Ven a jucat bine, îşi aşteaptă şi el rândul. Problema va fi, când va intra să joace, să o facă foarte bine, să nu mai iasă.

Poate şi eu m-aş fi aşteptat să joace cu Wolves, dar nu e un campionat uşor. Câştigaseră meciurile până acum, era şi greu să schimbi, în ciuda faptului că au mai fost greşeli în apărare. Dar cred că după această înfrâgere, va primi şansele lui.

El se pregăteşte mai bine ca oricând, trage tare la antrenamente, e un băiat care se pregăteşte şi îşi aşteaptă rândul. Am vorbit cu el şi mi-a spus că ritmul este mult superior celui din Italia.

Şi de joc şi de antrenamente, de tot. Este o provocare la care se ridică cu brio. Chiar azi dimineaţa am vorbit cu el. Se pregăteşte bine, nu are probleme cu antrenamentele. Nu simte că e o diferenţă mare între el şi ceilalţi.

Pentru mine a fost normală această perioadă în care n-a jucat. Cred că vor urma şi meciuri întregi. Trebuie să te pregăteşti, el are 22 de ani, dar nu este un tip căruia să îi placă să stea pe banca de rezerve.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.