Manevra de ultimă oră a lui Coldea

Decizie surprinzătoare a fostului adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, pus sub acuzare de DNA sub control judiciar pe cauțiune.

Până acum, Coldea nu a contestat măsura controlului judiciar.

Surse Realitatea Plus spun că Florian Coldea a luat decizia de a nu contesta măsura controlului judiciar pe cauțiune impusă de DNA. Care să fie motivul? Prin această hotărâre, fostul general ar evita accesul altor persoane la dosarul său, protejând astfel informațiile sensibile conținute în acesta.

Florian Coldea are de plătit o cauțiune în valoare de 500.000 de lei. Iar de arest a scăpat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

13 Comentarii

  1. E la mișto acțiunea. Premisa „multa liniște aduce reușită”! Și îi va aduce pentru că, jurnaliștii nu pot menține subiectul timp îndelungat că nu au amănunte, pentru interes cetățenesc uriaș.

  2. Cine asculta iRealitatea tv ? De ce sa piarda 100.000 de euro, el poate sa plece unde nu-l extradeaza cineva oricand nu este incarcerat. Numai la prostit pe prosti va sta capul.

  3. Paiii…. vedeti judecatorii,il apara si se apara ! Judecatorii participanti la aranjamente trebuiesc investigati altfel….ramane ca-n tren.

  4. A-ti auzit de ” omerta”? Functioneaza si la partea cealalta nu numai la clanurile interloper, ei sint celelalte clanuri tôt interlope. In plus,de gainari!

  5. Va dor unghiutele Anca Alexandrescu si Realitatea Plus? Va dor tare? E din cauza lui Gusa si a spiralelor lui guru!

  6. ca sa punem lucrurile in perspectiva… Dragnea a facut puscarie pentru 110k de euro care i-au fost imputati pe „ascendent moral”, iar in cazul lui Coldea unde numai spaga ceruta a fost de 500k plus gravitatea faptei ca se revizuia o decizie judecatoreasca, nu o sa vada nici macar interiorul unei celule de arest. #rromanialucruluibinefacut. Fi-mi-ar scarba #cratime

  7. După 1989 în debandada de la noi artificial creata de mafia occidentala pentru a ne putea jefui, sprijiniți din interior de slugoii precum acești indivizi puși în diverse funcții, ce au furat și ei din avuția națională însă când au depășit bariera cum a făcut acești generali intrând în afaceri externe cu armament ce intrau în concurenta cu forțele occidentale, au fost opriți și astfel deconspirați public! Pentru ca dealtfel acești generali conduceau în continuare statul paralel de la noi și dictau josniciile din justiție!!

  8. Acest circ mediatic este pentru ai fenta pe fraieri sa voteze tot cu clownii din politichie, presa aservită acestor Bande de excroci din sri este la turație maximă, puneți pariu că nici un jegos nu va fi încarcerat ?
    P.S.: în România fac puşcărie cei sărmani pentru că de foame au sustras un salam sau o pâine,SICTIR F..K THE SISTEM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.