Manolescu bun de plată. USR obligat să plătească cheltuieli la Cotidianul

Uniunea Scriitorilor din România (USR) și al său președinte Nicolae Manolescu sunt buni de plată. Cotidianul.ro a câștigat procesul cu USR început încă din 2020. După un lung șir de recursuri, disjungeri, amânări etc., instanța a decis prin hotărîre definitivă că USR este obligat sa plătească cheluieli către firma care deține cotidianul.ro

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 12
Author

2 Comentarii

  1. Sa plătească bolșevicul asumat care a prăduit Ministerul Culturii

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.