MApN. Ne mai vin trei avioane de luptă olandeze

Încă trei aeronave F-16 Fighting Falcon ale Forţelor Aeriene Regale Olandeze sosesc la Baza 86 Aeriană „Locotenent aviator Gheorghe Mociorniță” de la Borcea. Vor fi puse la dispoziția Centrului european de instruire F-16, în cadrul programelor de instruire a piloților pentru operarea acestui tip de aeronave de luptă, a informat, marţi, MApN.

Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, va avea, miercuri, în Baza 86 Aeriană „Locotenent aviator Gheorghe Mociorniţă” de la Borcea din judeţul Călăraşi, o întâlnire bilaterală cu omologul său din Regatul Ţărilor de Jos, Kajsa Ollongren.

Foto Arhivă

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

15 Comentarii

 1. Tragi comic.Acolo a cazut pt a salva satul un pilot roman pe o aeronava depasita.Acum vin straini holandeziv pe aeronave straine hamericancane sa antreneze piloti straini uranicani. Dar baza poarta nume sanki romanesc. Nu are nimeni senzatia ca isi bate joc de memoria înaintașilor??

 2. Vine acum taman bine si nea , pardon tanti, Caisa, ajunsa ministru al rezbelului, care nu a facut nici o zi de armata ! Aici s-a ajuns cu emanciparea feminizdelor in UIE. Competentele lor sunt infinite, el pot face absolut orice, doar ca mai bine decat barbatii !
  Chiar si pe front se descurca mai bine, ele nu mor , doar barbatii mor in razboaie…. Mexicanii au avut si ei la un moment dat o astfel de tentativa, sa promoveze o muiere in capul ostirii. Doar ca nu s-a potrivit cu Constitutia Mexicului , care prevede ca in capul ostirii si in ministerul de razboi nu pot ajunge decat persoane cu stagiul militar satisfacut. Hope,deja ne aflam in fata unei oribile discriminari pe baza de sex! Huo!!!Si cate femei sunt dornice sa moara eroic pentru Tzara !

 3. Ce-a ajuns țara asta!…Un sat fără câini, intra cine vrea și iese tot așa…bravo profesorului biciclist!…a reușit ce n-au reușit zeci de președinți din lume!…să-și transforme țară în poligon de incercari armament…rușine!…

 4. Bună!
  „Ne mai vin trei avioane de luptă olandeze”.
  Dar voi guverne si președinți si parlamentare in 30 de ani ce dracu ati făcut? Ati vandut pe spagi si ayi distrus totul! Si culmea tupelui veniti sa cereti votul acum pentru
  ALIANTA RĂULUI ABSOLUT in loc sa va gasim in pușcării!
  Voi ati adus țara la statut de colonie devalizata si indatorata cu peste 170 de miliarde de euro.
  Ce ati avut de arătat ati arătat!
  ZRRO VOTURI PENTRU VOI SI MULTA PUSCARIE!
  Desteapta-te române!
  Trezeste-te odata,numai indura ca boul in jug! TREZESTE-TE DIN SOMNUL CEL DE MOARYE IN CARE TE-ADANCORA HOȚII,PROȘTII ȘI TRĂDĂTORII DE ȚARĂ!

 5. Vor fi puse la dispoziția Centrului european de instruire F-16, în cadrul programelor de instruire a piloților pentru operarea acestui tip de aeronave de luptă, a informat, marţi, MApN.————

  Auzi la ei ,cele trei avioane au fost trimise pt. a fi puse la dispozitia centrului de instruire F-16 .Alta minciuna nu au gasit de cit asta ? Pana la urma guvernul si tradatorul de tara de la Cotroceni ,vor infiinta in Romania ,o Academie profilata pe intruirea pilotilor pt. F-16.

 6. Ce buni sunt specialii altora,nealiniati la contributivitate,cand e sa ne apere pe noi cei ce nu mai vrem speciali,de cei aitohtoni e vorba…

 7. Ce buni sunt specialii altora,nealiniati la contributivitate,cand e sa ne apere pe noi cei ce nu mai vrem speciali,de cei autohtoni e vorba…

 8. Bună!
  MApN. Ne mai vin trei avioane de luptă olandeze”.
  Chiar nu va e rusine in ce hal ati adus tara asta ? Să cersim avioane din ves-Europa pt politie aeriana?
  Dar Romania de ce nu are avioane??
  Pentru ca nu mai are industrie, nu mai are petrol si gaze,nu mai are păduri , nu mai are banci, nu mai are nimic! Totul a fost jefuit! Rușinea Europei! Tara aia din coada Europei!
  PSD si PNL din anul 2000 si pana azi ati fost la putere! Ce ati făcut cu tara asta? Ce produce azi România ?
  Înafară de pagubă ce mai produce?
  Cat tupeu aveți sa candidați din nou? Locul vostru este la pușcărie!
  Situatia in care se află ROMÂNIA este opera voastră PSD și PNL!
  Voi meritati sa iesiti acum in decor pt cel putin 8 ani!

 9. @Paulian: „vor infiinta in Romania ,o Academie profilata pe intruirea pilotilor pt. F-16”.
  Si care este problema? Foarte bine! Mai bine mai tarziu decat niciodata. Faptul ca pe aceste avioane se vor antrena atat pilotii romani cat si din alte tari NATO care opereaza F-16 nu face decat sa ne avantajeze. Vor invata si ai nostri sa opereze aceste pasari mai bine, va creste gradul de interoperabilitate al aviatiei noastre cu cele din NATO ceea ce va duce la intarirea capacitatii de aparare a tarii noastre in particular si NATO in general. Ca voua, trolli rusi nu va convine… asta e!
  @Mioara.. oparita: functia de ministru este functie politica. Cum cadrele militare nu au voie sa faca politica…. Si tu ai ales sa dai exemplu Mexicul?
  Faptul ca pe aceste avioane se vor antrena si ucrainieni este doar motiv de „bucurie” pentru voi.

 10. Adrian spune:
  16 apr. 2024 la 16:09
  Datorita unuia ca dumneata Romania se gaseste la ora actuala in pozitia de sclav in fata occidentului.Tara noastra cu toate bogatiile pe care le avea inainte si la fel cu toti romanii care erau in tara ,ar fi putut sa traiasca foarte bine ,fara sa depindem de nimeni ,fara sa ne punem in pericol populatia si tara .Dupa 1989 tara noastra nu mai era datoare la nici-o banca straina ,iar acum sintem datori vinduti,suveranitatea si idependaenta noastra nu mai exista ,sintem condusi de forte straine si obligati sa executam tot ce ne dicteaza ei.

 11. Plin de postaci, boți, botalăi ruși pe aici.

  Bă voi sunteți automatizați de lătrați la pereți aiurea?

  Lumea ajunge din întâmplare aici și nu dă doi bani pe excrementele debitate de mințile voastre ruginite de la alcool contrafăcut.

  Știți cum e, nu puteți să fiți dosnici, agresori, violatori, invadatori, propagandiști și manipulatori de opinie pe internet, toate în același timp.

  Trebuie să alegeți o „meserie”. Cel mai bine vă stă cu meseria veche, de zdrențe fără caracter, zdrențele lui Putin, un senil disperat după bani și putere, care nu se pricepe la afaceri, doar la crime și invazii, ca interlopii ratați.

  Nu vă obosiți să răspundeți că n-are nimeni timp să stea la vrăjeală cu pocitănii autiste.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.