Nu e Coaliția lu` Nicu și Marcel. Dar Moromete cine e?

Dan Motreanu  a acuzat PSD de „lipsă de onestitate” în cadrul coaliției de guvernare și l-a caracterizat pe premierul social-democrat Marcel Ciolacu drept „un fel de Ilie Moromete” în relația cu PNL. Declarațiile au fost făcute de Motreanu duminică seara,  la Digi 24.

De multe ori vedem că domnul Ciolacu încearcă să ia pe cont propriu guvernarea. Dacă-mi permiteți o comparație, e un fel de Ilie Moromote care se pune în fruntea mesei ca să-și impună punctul de vedere”, a spus Motreanu.

„Dacă Ciucă nu își atinge țintele electorale la europarlamentarele din 2024, trebuie să plece. Toți președinții de organizații politice, de partide, sunt în aceeași situație ca și domnul Ciucă. Toți, daca nu își vor atinge ținta electorală, toți vor trebui sa plece, fie că vorbim de Ciolacu, Drulă, după europarlamentare”, a mai  declarat prim-vicepreședintele liberal.

Întrebat dacă este adevărat că el și Rareș Bogdan, la rândul său prim-vicepreședinte PNL, nu mai sunt doriți de liderul PSD, Marcel Ciolacu, la negocierile din cadrul coaliției, Dan Motreanu a spus: „Dar nu e coaliția dintre Nicu și Marcel, ci dintre PSD și PNL”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. Maia devocika a primit un mare „PASS” la alegerile locale, zero primari! După ce Romania și Macrou (care a strans-o sorosist de mana) a băgat miliarde de euro în moldovani, aceștia vor cu Rusia! Moldovanii știu ce înseamnă o laba de urs! Ei sug la două oi bolnave de galbezeala!

  2. traducere: paiatzele intereselor straine intru distrugerea romanilor ramasi pe aici si dezmembrarea Romaniei sunt schimbati pana reuseste „planul”.

  3. istoria se repeta pentru ca nu am invatat nimic. dictatura lui carol, anarhie, razboi, saracire, foamete, bolsevism, acum va fi mult mai rau… avem nevoie de romani buni negociatori. din pacate nu avem cu cine. toate partidele de mucava sunt tot ale stapanilor din spatele lor. tanti sosaca are un singur vis: ceausila. face ce face, mai face o coliva (PREA MULTA NUCA COCOANA – IESE COLIVA AMARA!) iar o spune p-aia de o are fixa in cap: totusi, ce bun era ceausila, mah! NU MAH, NU ERA BUN! DELOC! se tot da dumeaei ca au batut-o minerii in strada? unde? cand? ce varsta aveai cocoana? doamna sufera de MEGALOMANIE ACUTA (si este tanara, frate) : numai ea si doar ea si daca nu era ea…da, ok, ai salvat oameni, te agiti, te dai credincioasa si ai vrea sa impui romanilor „modelul” tau: asta este dictatura. CREDINTA este strans legata cu CUMPATAREA si cu UMILITA. dumitale iti lipsesc toate. cum am spus, ana pauker reloaded. o tot ascult, sperand ca se trezeste. nu. este clar ca doamna senator are niste latrai comunisti pe rit vechi in spate. cine are putina educatie nu are cum sa voteze dictatura. ca dictatura socialista face doamnaL dumneaei provine dintr-o familie „erudita” dar se vrea „muncitoare”. toti comunistii erau eruditi :)) si au pus jugul pe omul de rand. „uninadu-i” la gramada in case, prin naionalizare si luandu-le pamanturile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.