Marcel Ciolacu, în vorbă cu Piero Ferrari

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Piero Ferrari, la premierea filmului „Ferrari” în România, care a avut loc miercuri seară, în București, potrivit Cancan.ro.

La Evenimentul de la Cineplexx Băneasa, liderul PSD, însoțit de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, și de președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, a dat ”nas în nas” cu  Ferrari.

Filmul se bazează pe biografia lui Enzo Ferrari, tatăl lui lui Piero, iar acțiunea se petrece în 1957. Pelicula este regizată de Michael Mann, de patru ori nominalizat la Oscar.

Piero Ferrari și soția lui româncă, Romina Gingașu, au venit în România special pentru premieră.

„Am avut foarte multe întâlniri, noi am aterizat ieri, zbor foarte mult zilele acestea. Am venit 11 ore din vacanță, că am fost și noi în vacanță de Crăciun și de Revelion. Pentru asta suntem aici, pentru premiera filmului.

Ideea filmului a venit de la Michael Mann, acum 25 de ani, însă, în final, s-a finalizat în momentul în care a avut un buget impresionant și pe Adam Driver și Penélope Cruz. Filmul este absolut o capodoperă.

În film este vorba despre cel mai greu an din viața lui Enzo Ferrari, an în care au murit 11 persoane în accidentul de la Mille Miglia, an în care s-a descoperit că Pierro există… e un pic de dramă”, povestea Romina Gingașu în emisiunea „La Măruță”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. După media (și) românească în Germania nu se-ntîmplă nimic deosebit. Să fie revolta germanilor pe bune, necontrolată de sus și de aceea se tace? Urîtă trebuie să fie meseria de gazetar!

 2. …ce nu face omul pt publicitate, pt campanie!…ciolocoiu ar fi in stare sa vorbeasca si cu o fresca in lumina reflectoarelor!…

 3. Vin și străneoții lui Oppenheimer? Sau nu se freacă decât de mașini de care a auzit?

 4. A dat nas in nas? Adica se ducea din intamplare cu Grindeanu la film cum fac ei in fiecare marti si la coada la popcorn a dat de chiar patronul Ferrari. Ce coincidenta!

 5. Ii doare in bască pe pesediști. Isi asigură traiul luxos (neamuri, amante) mărind taxele si impozitele scalvilor romani.

 6. Nu este vina lui ca voi aveți așteptări de mai bine , de justiție etc l el și în general de la actuala clasă politică din România .
  Și ei au obligații față de cei care i au numit în funcții și sunt supuși , obedienți. Noi trebuie să stăm liniștiți la locurile noastre, să i respectăm ca totul va fi bine .
  Noapte bună !

 7. Nu este vina lui ca voi aveți așteptări de mai bine , de justiție etc de la el și în general de la actuala clasă politică din România .
  Și ei au obligații față de cei care i au numit în funcții și sunt supuși , obedienți. Noi trebuie să stăm liniștiți la locurile noastre, să i respectăm ca totul va fi bine .
  Noapte bună !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.