Miezul din dodoaşcă. ”Nu are curaj nimeni să pună cu România în acest moment”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, se așteaptă ca, odată ce va începe campania electorală, să fie readuse în discuţie subiecte ca Ardealul şi integritatea teritorială, transmițând de pe acum un mesaj.

”Va veni campania, acum iar o să înceapă cu vândutul Ardealului, cu ruptul teritoriului. Oameni buni, nu mai rupe nimeni niciun teritoriu, nu mai vinde nimeni niciun Ardeal. Nu are curaj nimeni să pună cu România în acest moment. Suntem membri ai Uniunii Europene, suntem membri NATO”, a afirmat Ciolacu, sâmbătă, la Tulcea.

”Reamintesc oamenilor politici, d-ale Cioloş (…) că Partidul Social-Democra a dus România în Uniunea Europeană şi la PSD, împreună cu această coaliţie, va duce România în Schengen. Astea sunt adevărurile. Nu trebuie să le furăm discursul populist al extremiştilor, noi trebuie să fim ceea ce suntem, nu trebuie să parăm altceva. Noi trebuie să rămânem aşa cum suntem şi ne vor vota românii”, a mai spus el.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

32 de Comentarii

 1. Tuasu covrigar n-a inavat ceva din istorie: la romani nu se da, se ia ! Ucenicul cu 3 clase a incercat sa le mai dea 100 de lei si a fost curatat la zid cu nevasta cu tot. Dragnia a dat salarii ca in Vest la doctori si a ajuns la puscarie pentru ce n-a facut. Ciolacul a marit deja salarii si pensii la vreo 7,5 milioane de oameni ! Ce mai vrea, sa ajunga si el victima a Statlui de Drept-i ? Dupa luna Sep. sa se apuce sa le ia cu 2 maini, sa-l iubeasca ca pe ceausescu. Si sa umble mult prin biserici, ceausismul ortodos (legionarismul) este viitorul tarii ! Sa ia si un pistol mitraliera sub haina, cu el.

 2. Chestia cu primirea în UE, corect trebuie spusă altfel: în ciuda existenței acestui PSD mai tot timpul în fruntea țării, România a fost totuși primită în UE. E adevărat că în 2007 PSD era, oficial, în opoziție dar Tăriceanu, marioneta lor, guverna cu susținere pesedistă cu condiția menținerii în zeci de posturi înalte a pesediștilor și în alte mii de slujbe călduțe din Administrație, acaparate până în 2004, pe vremea nașului pesedist din acea vreme, Don Tase. Dar dacă PSD era oficial la guvernare în 2007, primirea în UE se făcea după.

 3. Cică Boc e de partea cocosului care canta dimineața la ora 04.00 si trezește locatarii din bloc. Jigodia care a pierdut găștile pe prund nu a citit „critica rațiunii pure” de Kant când tot așa un cetățean era deranjat de cocosul vecinului. Până la urmă a fost cumpărat cocosul și l-a pus pe varza! Așa a rezolvat problema!

 4. TOTUȘI-„Nu are curaj nimeni să pună cu România în acest moment” –NU -SĂ SE PUNĂ-???- NU MAI AVEȚI RĂBDARE ȘI CORECTOR? TOT MAI MULTE EXPRIMĂRI SCRISE „ZGÂRIANTE”!

 5. Esti cel mai tare din parcare ! Salvatorul si binefacatorul Romaniei ! Esti un geniu, cea mai mare capacitate a lumii ! Poti conduce lumea ! Romania e prea mica pentru tine !
  Ai rezolvat toate problemele Romaniei, azilele, pensiile speciale spitalele, pacanelele, administratiile locale, pace vesnica in Romania
  Meriti 1000 de statui si socluri in biserici sa se inchine toti iconarii.
  Vei ramane centrul si varful in istoria nationala !

 6. Suntem lipiți de europa și de nato doar pentru afaceri și „taxa de protecție”, pentru transport prin Romania a fondurilor spre capii la care trebuie sa ajungă sau la ukraineeni. De ce nu recunosc bugetarii de lux din politica românească?! Toate aceste trimiteri că membru au ajuns doar slogane de care se folosesc pentru manipulare mincinoasă.

 7. Poate: ,,sa SE puna cu Romania”.
  Parerea lui! Sa ne fereasca sfantul sa ne punem noi cu Gagauzia. Ne bat aia doar cu facaletele.
  Toata armata Romaniei o vedeti la defilarea de Ziua Nationala. In rest sunt numai militari angajati care pazesc depozite cu izmene si bocanci……[Rumburak]

 8. „…sa se puna cu Romania…?! „…si in Schengen…” ?! Marcele, tot PSD a „dus” Romania, si in NATO cu Presedintele Iliescu si Primul Ministru Nastase, in 2002 ?! In timp ce ticalosii, nemernicii, tradatorii si banditii interni in frunte cu bestiile basiste, macovei, morar, v.stoica, l.stanciu, c.kiorvesi,etc. au fost „buni” numai de a transforma Romania intr-un lagar de concentrare si „grup infractional organizat”, cu care alegorice cu spanzurati si spanzuratori, catuse, beciuri domnesti, temnitze, teroare si persecutii publice, „placutze suedeze”,suferinte umane inimaginabile aduse familiilor si copiilor celor condamnati abuziv si ilegal, Protocoale Secrete Criminale si Plicuri Galbene, pensii speciale, „justitie si act de justitie” cu judecatori ticalosi cu nasu in suflet, si totul si toate sub controlul banditilor externi din solda CIA, FBI si DEP. de STAT.

 9. ”Reamintesc oamenilor politici, d-ale Cioloş (…) că Partidul Social-Democrat a dus România în Uniunea Europeană…”

  Tot oameni sunt si romanii, NU POLITICI!
  Noi vedem ca PSD a facut eforturi fantastice, ca in cei 33 de ani de cand guverneaza cu toate neamurile lor pe care le tot hranim, (rabdând cu stoicism), sa ingroape Romania in datorii si sa ne vanda valorile economice pe doi lei.
  Astea da succese !!!
  Magaria de la Rosia Montana trebuie platita cu banii adunati de la avutii tarii, cei carora le-ati dat speciale fara sa contribuie pt ele, si de catre politicienii care au guvernat in toti anii de cand a inceput dosarul.
  Decat sa se fi vandut si aurul tarii cum s-a vandut toata economia pe 2 lei, producand si un dezastru ecologic, e mai bine ca a fost salvata prin introducerea in Patrimoniu UNESCO. Sa plateasca politicienii dupa modelul ”dati un leu pt. Ateneu.”

 10. ”Reamintesc oamenilor politici, d-ale Cioloş (…) că Partidul Social-Democrat a dus România în Uniunea Europeană…”

  Tot oameni sunt si romanii, NU POLITICI!
  Noi vedem ca PSD a facut eforturi fantastice, ca in cei 33 de ani de cand guverneaza cu toate neamurile lor pe care le tot hranim, (rabdând cu stoicism), sa ingroape Romania in datorii si sa ne vanda valorile economice pe doi lei.
  Astea da succese !!!
  Magaria de la Rosia Montana trebuie platita cu banii adunati de la avutii tarii, cei carora le-ati dat speciale fara sa contribuie pt ele, si de catre politicienii care au guvernat in toti anii de cand a inceput dosarul.
  Decat sa se fi vandut si aurul tarii cum s-a vandut toata economia pe 2 lei, producand si un dezastru ecologic, e mai bine ca a fost salvata prin introducerea in Patrimoniu UNESCO. Sa plateasca politicienii dupa modelul ”dati un leu pt. Ateneu.”
  Au buzunarele pline tot din banii nostri.

 11. Cum adică nu are nimeni curaj? Nu urlați voi din toți bojogii de vreo h ani că ne atacă ruşii că trebuie să ne înarmăm până în dinți că trebuie să chemăm copii, fiicele şi mamele sub arme şi că altfel e mare bai ? Ce-i cu voi? Ați ajuns să uitați azi minciuna pe care ați spus-o ieri? Sunteți conducători de țară sau personaje de desene animate?

 12. Acum nu stiu care mai e gheseftu’ cu UE si NATO. Ca unii vor sa ne serveasca lacuste pane si paine din faina de viermi, sa ne puna contoar la cur sa nu depasim norma de metan, iar ailalti ne baga mana in buzunar si se prefac ca ne vand tot felu’ de gioarse expirate cu numele pompos de arme moderne. Bah, daca aveam minte, ne declaram tara neutra si nealiniata. Ca nu venea nici dreaq peste noi la cat suntem de trentarosi. Poate doar niste salve sporadice de gogosari si gogonele intre noi si bulgari sa ne mai fi inveselit.

 13. Formarea CIA a fost evocată pentru marele ecran de la Hollywood în 2006, cu filmul numit „The Good Shepherd”. Ar trebui să urmăriți întregul film până la sfârșit pentru a vă face o idee de ce au intitulat acest film „The Good Shepherd”, așa cum arată o scenă de la sfârșitul filmului când au început să construiască noul sediu pentru CIA, iar pe peretele uneia dintre clădirile originale care găzduiește CIA este o placă prezentată în film cu această inscripție: „Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi”. Această afirmație, care a fost rostită de Isus Hristos, este doar o jumătate a declarației Lui. Iată declarația completă în context care include versetul precedent: „Iudeilor care crezuseră în El, Isus le-a spus: Dacă vă țineți de învățătura Mea, sunteți cu adevărat ucenicii Mei. Atunci veți cunoaște adevărul și Adevarul vă va elibera.'” Eliberarea, probabil, a fost evidentă doar pentru fondatorii Americii, care au spus lucruri atât de „nobile” precum „Dă-mi libertatea sau dă-mi moartea!” în timp ce își puneau sclavii africani să cultive tutun și bumbac cu biciul și le puneau mască dacă erau răi printre altele, da? toate astea în timp ce măcelareau nativii americani de acolo, cu tot cu bizoni.

 14. Tovarasi!
  Nu vine nimeni peste noi.
  In afara de fraierii contributivi, nu-si permite nimeni sa ne plateasc pensiile speciale.
  E drept castigat si trebuie platit chiar si in USSR.
  In afabetul chirilic drag tineretilor noastre.

 15. In politica romaneasca de dupa, ura s-a probat pe Basoi. Cand s-a vazut ca a functionat, se aplica pe oricine nu ne place mufa lui. Acum am facut partidul URA. Se pare ca am incremenit in proiect !

 16. Bai, cine are curaj sa se puna cu o Colonie Americana? Cine are curaj sa se ia de o Colonie euro atlantica? Cine are curaj sa ocupe o Tara ocupata de Americani? Ce, e cineva mai curlingau amerloc ca mine? Injura cineva mai vartos Rusia decat mine? Merit votul, ba!

 17. Fraieru’ asta si cei care-l incadreaza habar nu au pe ce lume traiesc. Pariaza ca orbetii in continuare pe un cal mort ca ‘shenghenu’. Pe cine vor sa prosteasca? Chiar nu vad ca lumea toata se schimba cu repeziciune? Pana si Putin a spus-o tuturor baietilor inteligenti cu ocazia ultimului sau interviu.

 18. Ciciol-acu are, partial, dreptate : UE a desfiintat granitele dintre statele membre. Asta nu-nseamna, însa, ca Transilvania nu-i pierduta petru tara, si din cauza PS, a lui Nastase Adrian si complicilor, cu „restituirile” lor ilegale si amorale. România CUMPARASE TRASILVANIA de la Ungaria (Titulescu, un tren întreg de aur), în AFACEREA OPTANTILOR. De care si-au batut joc însisi colegii lui Ciociol-acu, Nastase Adrian si complicii, azi, miliardari, cu totii, cu „legea” lor care n-are nici un echivalent, nici în Europa, nici în vreo alta parte a lumii. Daca vor ca Transilvania sa redevina româneasca (fiindca pâna si Muntii Retezat i-au fost revendicati, nu numai cladirile de patrimoniu, între care Muzeul Bruckenthal cu tot ce-i în el, Muzeul de arta Cluj, la fel, etc.), CICIOL-ACU si complicii N-AU DECÂT sa DENUNTE RESPECTIVA „LEGE” a tradatorilor lor de colegi Nastase Adrian si complicii, respectiv dezindustrializarea, a acelorasi, si înstrainarea bogatiilor naturale ale tarii, si pradate-ntre timp (de la paduri, la petrol, gaze, aur, la Rosia Montana cu porcaria în care-au adus canadienii muntii, si pâna la Delta Dunarii, distrusa de criminalul de Jale-nski, prietenu’ lui Ciciol-acu, între care Jale-nski, cu „grânele” (citeste „armele”) prin Delta, în timp ce-americanii, alti prieteni de-ai lui Ciciol-acu, se-nfrupta din zacamintele naturale din Marea Neagra, si mai si militarizeaza zona (baze militare, armament, pe care Ciciol-acu si complicii nu pot sa le controleze, la fel cum nu pot sa fie judecati nici militarii americani rapitori si violatori de românce, caz notoriu, Caracal).

 19. eu cred altceva: nu ca „nimeni nu are curaj sa se puna cu Romania in acest moment” ci „nimeni nu mai da doi bani pe Romania in acest moment” pentru ca este un stat esuat si cine a vrut sa ia de aici ceva, a luat ce a vrut cu ajutorul politicienilor corupti si al castelor protectoare ale acestora!

 20. Periodic ni se confirmă că lumea politică e mult mai simplă decât o credităm noi.
  UE, de pildă, este sufocată de mii de legi, regulamente, proceduri și băgări de seamă birocratice, care, teoretic, garantează satisfacerea intereselor cetățeanului european.
  În realitate, ultimele criterii la fundamentarea unei decizii sunt voința și interesul acestui cetățean.
  Ioropianul, bag sama, simțea că nu mai poate trăi fără milioane de asiatici și africani pe care să-i întrețină și pentru care să renunțe la tihna vieții.
  Același ioropian se dădea de ceasul morții să-și distrugă calitatea vieții de dragul reducerii emisiilor de carbon, nu?
  Din 2022, Ukrania a devenit visul umed al UE, de dragul căreia este fericită să facă zob realizările unor decenii de muncă serioasă.
  Tot de atunci, sintagma „Mai Multă Europă” nu înseamnă puteri sporite pentru D și F, ci o dominare cvasitotală a Bruxelles-ului de către USA.
  Vedeți ce simplu e? Cocoșeii ioropeni își umplu nădragii imediat ce se răstesc la ei USSD și CIA. Restul sunt povești.

 21. @ Postakel Gudurau… Mai, Isus Cristos nu a rostit nimic. De rostit, au rostit …in scris… specialistii evrei cunoscuti sub numele de Marcu, Matei, Luca, Ioan cand au compus Evangheliile…iar fraza cu Adevarul care….a fost rostita de unu cu 600 de ani mai inainte…Am zis unu, ca nu e sigur daca a fost chiar primul…primul a fost mai mult ca sigur UNU cu ochii oblici cu vreo 3000 de ani mai inainte…

 22. Bai pușlama politruca pupincurista, nu ne vinde nimeni Ardealul, dar nu peste mult timp Cluj Napoca va deveni Koloszvar, când vor găsi stapanii o formula și îl vom ceda de buna voie, fără sa te bage cineva în seama gunoiule, iar cu lichele ca voi, inclusiv românașii indolenti și obedienți de prin zona pentru care banul este totul, vor fi de acord.

 23. Daca aș cunoaște toate înjurăturile pământului, pe toate, dar absolut toate le-aș adresa acestor otrepe politice !
  Au făcut România praf și pulbere , iar acum vor să meargă și la un război care nu e al nostru cu Nato și UE ?
  Nu pentru asta cred că v-au votat românii nemernicilor !

 24. axon Bea mai putin, citeste ce scrii, mai scrie cateodata ce citesti ca sa iti ordonezi gandurile si nu mai vorbi prostii daca nu stapanesti un subiect, ca te faci de minune. Isus a vorbit tot timpul, la inceput a fost cuvantul. Cuvantul este energia gandurilor transpusa in frecventa audibila. Cum crezi ca vindeca si stia lucruri? de pe wiki, ca voi?

 25. Frica de Ciolos! Premierul 0 . 2016 singurul an in care inflatia a fost negativă adica nu au crescut pretuire ci veniturile. Acum Ciolacu se lauda cu preturi duble intr-un an de zile!

 26. @Taranistu daca renunti la ochelarii de cal o sa vezi ca in spatele acestor preturi stau cresterile uriase de la gaze, energie si carburanti initiate de pnl alaturi de usr-istii lui ciolos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.