Ciolacu: Primul tur la prezidenţiale, pe 15 sau 29 septembrie

Coaliţia s-a înţeles aproximativ pe data alegerilor.

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut, vineri, ministrului de Interne, Cătălin Predoiu, să pregătească proiectul hotărârii de guvern privind alegerile prezidenţiale, precizând că, în urma deciziilor din coaliţie, săptămâna viitoare va fi stabilită data primului tur de scrutin în 15 sau 29 septembrie.

„În urma deciziilor luate în coaliţia de guvernare, îi solicit domnului vicepremier şi ministru al Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, să pregătească proiectul hotărârii de guvern privind alegerile prezidenţiale. Săptămâna viitoare stabilim la care dintre cele două date – 15 sau 29 septembrie – se va desfăşura primul tur”, a declarat Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

11 Comentarii

 1. In septembrie începe școala, niciun gând pentru alegeri.

 2. Pe 3 octombrie 2024 este cel mai Bine ! Pentru Alegeri Przidentiale !

 3. Lupte cu droguri pierdute! Procese optimizate! Alegeri comasate! Toate drumurile duc la Predoiu! Această şoarma cu de toate a politicii dâmbovițene a servit bine şi în domnia lui Vodă Petrov şi a lui Vodă Şifonier. Şi va servi bine şi în dictatura militară a Generalului MăCiucă.

 4. O facatura comasata aceste alegeri.
  Compasarea de la un cap la altul o escrocherie engros la vot.
  Fara comasare Rares o zi de mandat european la Bruxel nu mai vedea. S-au comasat si i-au furat scaunul Clopotildei, la randu-i ajunsa primarita prin furt la vot. Predoiu un fel de Citu dupa ce marit datoria externa a fost remunerat cu functia de prim ministru sa mai faca si alte datorii si contracte si mai pabuboase.
  Fara comassare toti comasatii sunt terminati.

 5. Nea,Marcele ! Dar nu-i mai bine pe 15 Sept. ? Comasati inceputul scolii cu alegerile.Oricum,amandoua sunt o pierdere de timp.Acum aveti si experienta.Hai,bre,ce naiba,tot eu sa-ti dau idei ? Ma,sa nu v-aud iar ca va lamentati,ca chiar ca-mi pierd rabdarea cu voi.

 6. Maine 22 iunie 2024 este Cod Roshu in Bucuresti ! Nu este Cod Albastru !

 7. Cine poate sa explice aceasta GRABA a lui Ciolacu cu alegerile prezidentiale in luna Septembrie !??.

 8. Va scremeti degeaba, Simion si Shosho n-au votanti, iar Geoana a mai fost presedinte pentru cateva ore.

 9. Maceleeee octombrie-noiembrie. Nu mai merge cu minciuna 😹😹😹😹

 10. Priviti poza;pune ma,covrigarule,masa ta in capul mesei celor adunati!Cum ii vezi din stinga si din dreapta ta?Tu nu vezi ca esti caraghios?A..vrei sa fi din”popor”ori din adunatura.Mai de graba a doua varianta.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.