Mare Britanie se întreabă: Unde e Kate?

Nu mai știu autortățile din Marea Britanie ce să facă doar-doar îi vor liniști pe toți că Regele Charles trăiește. După zvonurile legate de moartea suveranului, Daily Mail a publicat imagini în care poate fi văzut regele părăsind Clarence House urmat de regina Camilla după zile de teorii ale conspirației regale.

Imaginile arată mulțimi de fani regali aliniați pentru a-i vedea pe monarhi plecând în mașinile lor.

Un videoclip o înfățișează pe Camilla zâmbind și făcând cu mâna publicului de pe bancheta din spate a mașinii sale.

De asemenea, ieri, Regele a primit la Palatul Buckingham mai mulți veterani ai războiului din Coreea.

În ciuda faptului că imaginile s-au vrut o dovadă că Regele este într-o stare bună de sănătate, mulți dintre cei care au văzut imaginile postate de Palatul Buckingham au avut aceeași întrebare: Unde e Kate?

 

Aparițiile Regelui și Reginei urmează după zile de teorii ale conspirației cu privire la Familia Regală, după ce Prințesa de Wales a făcut sâmbătă o vizită surpriză la magazinul ei preferat.

 

Kate, care s-a îndepărtat de lumina reflectoarelor după o intervenție chirurgicală abdominală, a fost văzută arătând „fericită, sănătoasă și relaxată” în timp ce lua bunuri de la un magazin aflat la doar o milă de casa ei din Adelaide Cottage în acest weekend.

Dar teoriile conspirației încă proliferează online, unii sugerând că fotografia nu este cea regală, ci ar fi vorba despre o tânără care doar seamănă cu Kate Middleton.

Speculațiile online s-au răspândit în ultimele săptămâni cu privire la locul unde se află Prințesa de Wales, consilierii palatului spunând că nu vor comenta cu privire la recuperarea ei.

Palatul Kensington a spus întotdeauna că prințesa se va întoarce la îndatoririle publice cel mai probabil după Paște. La începutul acestei luni, consilierii au condamnat „nebunia rețelelor sociale”, deoarece teoriile nefondate continuă să se răspândească.

Au existat speranțe că videoclipul publicat sâmbătă va ridica îngrijorările legate de sănătatea ei și va discredita teoriile conspirației bizare, fără temei și vătămătoare care sunt răspândite online.

O sursă regală a declarat pentru Telegraph: „În sfârșit, toată lumea se poate calma”.

Cu toate acestea, teoriile continuă să prolifereze acum că videoclipul a fost publicat.

Printre speculațiile vehiculate se numără că Prințesa a murit sau că folosește o dublură sau chiar pe sora ei Pippa ca înlocuitor. Alții au sugerat chiar că este în comă sau că este falsificată cu IA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

7 Comentarii

  1. Varinată a jocului „Unde e Wally?” (Where’s Wally?)
    Ca să dea de lucru tuturor ieri au pus niște poze cu rezoluție de sub un pixel în care apare altă femeie.

  2. Mai lăsați o bă in pace, iese cînd dorește, că nu e animal la zoo. Și ăla, dc n are chef, întoarce crul la public sau intră în bârlog.

  3. Cotez, „a fost vazuta cum lua bunuri de la un magazin”. Presupun ca cumpara, oare cum platea, cash sau cu card. Pe persoana fizica sau pe firma, i s-a cerut cnp-ul ?

  4. Madam Colgiu, dece nu te angajezi la Click, sau Libertatea? Alea sunt gazete de scandal. N-ai gasit alte subiecte?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.