Mare nedumerire în SUA. Cine l-a lăsat pe Ken fără Barbie

Nici regizoarea filmului „Barbie”, Greta Gerwig, nici actriţa Margot Robbie, care o interpretează pe celebra păpuşă americană, nu au fost nominalizate marţi la Premiile Oscar.

Doar Ryan Gosling,  interpretul personajului Ken,  a fost nominalizat. Pentru cel mai bun actor în rol secundar.

Situația a provocat un val de dezamăgire şi chiar de furie în SUA, informează AFP.

Situație ironică, dată fiind tema abordată de filmul „Barbie”, sunt de părere  internauţii.

„Să îl nominalizezi pe Ken, dar nu şi pe Barbie reprezintă literalmente intriga filmului”, a scris romancierul Brad Meltzer pe reţeaua de socializare X.

„Barbie”, un blockbuster ce a avut un răsunător succes de box-office în vara anului 2023.

Filmul se doreşte o satiră despre dificultăţile cu care se confruntă femeile pentru ca talentele lor să fie recunoscute.

Greta Gerwig şi Margot Robbie au primit deja numeroase nominalizări şi premii în circuitul hollywoodian, iar prezenţa lor pe listele de nominalizări la premiile Oscar era aşteptată.

„Barbie” a primit opt nominalizări, inclusiv la categoria „cel mai bun film”.

Absenţa Gretei Gerwig şi a lui Margot Robbie în categoriile „cea mai bună regie”, respectiv „cea mai bună actriţă în rol principal” a provocat nedumerire.

Ryan Gosling a fost unul dintre primii care s-au declarat nedumeriţi de această alegere.

„Sunt extrem de onorat să fiu nominalizat (…), dar nu există Ken fără Barbie.

Nu există un film ‘Barbie’ fără Greta Gerwig şi fără Margot Robbie”, a declarat starul canadian într-un comunicat.

„A spune că sunt dezamăgit că ele nu au fost nominalizate la categoriile lor ar fi un eufemism”, a adăugat Ryan Gosling.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Ce subiect relevant pentru problemele omenirii! Sa vedem mai departe cine il va lasa fara barba! 😄

  2. „barbie” e o copie nereusita dupa Denise Richards
    vezi Jocuri periculoase (Wild Things)
    1998 ‧ Thriller/Polițist ‧ 1 h 48 min.

  3. NU V-AȚI PRINS!?FETELE NU AU DAT UNDE TREBUIE CEASUL CU RUBINE! POATE LA ANU ,-COMUNELDACĂ O SĂ LE MAI MEARGĂ CEASUL!

  4. NU V-AȚI PRINS!?FETELE NU AU DAT UNDE TREBUIE CEASUL CU RUBINE! POATE LA ANU ,-DACĂ O SĂ LE MAI MEARGĂ CEASUL!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.