Voleibalistă româncă, decedată fulgerător

Antrenoarea de volei de la CSU Alpha Sibiu, fosta mare jucătoare Ruxandra Dumitrescu a decedat fulgerător duminică, la doar 46 de ani, în urma unui stop cardiac.

Ruxi a suferit un infract și în ciuda intervenției medicilor de pe ambulanța de la SMURD, care au încercat să o resusciteze timp de jumătate de oră, nu a mai putut fi salvată.

Ruxandra Dumitrescu avea un palmares impresionant, cu 7 campionate și 8 cupe ale Greciei, 1 cupă a României, MVP în campionatul și cupa Greciei.

Cu naționala României a participat la Mondialul din 1994, apoi a fost naturalizată de greci și a mers cu naționala elenă la Olimpiada din 2004, unde a fost căpitanul echipei. În semn de respect, grecii au retras tricoul cu numărul 10 în momentul în care ea a anunțat că nu va mai juca volei.  Născută la Râmnicu Vâlcea, Ruxi a evoluat la Dacia Pitești, Vrilissia Atena și Panatinaikos.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

10 Comentarii

 1. e normal:
  -avea masa musculara dezvoltata
  si vaxxinu a prins….deltoidul ala.

  altu este cu condoleantele,
  putem da cu R.I.P.

 2. Bietii intepati, abia acum probabil cei mai destupati dintre ei, care din obedienta sau frica s-au conformat asa-ziselor autoritati urmase ale lui Mengele, incep sa realizeze cu groaza ce soarta ii asteapta.

  In vremea asta toti autorii si complicii la genocidul mascat se cred in siguranta, stiind ca s-au injectat doar de ochii lumii, imbracati in negru ca asa era consemnul, cu doze placebo si nu cu licoarea cauzatoare de miocardita.
  Dar vor avea si acestia o surpriza.

 3. Este pandemie de boli de inima,avc-uri si cancere,Arafate,sigur si eficient,nu?

 4. Sint atitea cazuri in care oameni sanatosi mor fulgerator incit stai si te gindesti daca nu cumva vaccinurile au inceput sa isi faca efectul.Eu inteleg ca decesul sa datorat unui infarct, dar intrebarea ar fi de ce inainte nu existau atit de multe situatii de acest fel ?

 5. Dumnezeu s-o odihneasca-n pace. Un coleg vaccinat, a suferit un IMA deosebit de puternic. Monentan are FE, doar 28%. Trist. Foarte Trist. Încet și sigur. Calaii genocidului cu vaccin dorm liniștiți. Nu au mustrări de conștiința. Nu au suflet. Nu au spurit. Nu-l au decât pe Satana în suflet și pentru ei suficient. Sa nu uite ca au soții, părinți, copii, nepoți. Sa nu uite. Dacă navetistul, Arafat și Citu au numai părinți, sa nu uite ca le va veni și lor vremea și încă foarte repede.
  Ps. Autorilor genocidului din pandemie, îngerilor în halate alba, ma adresez și va spun ca Dumnezeu nu doarme și nu pedepsește cu băta. Așteptați-vă la tot ce e mai bun si drept din partea Lui. Dacă nu aveți bunul simt sa va puneți cenusa in cap, o sa va pună alții pământ peste trupurile voastre responsabile de moartea a sute de mii de oameni nevinovați sau vinovați ca au avut încredere în voi, mesagerii diavolului.

 6. @ „marius”, 04 mart. 2024 la 16:38
  Cred că – cel puțin parțial – greșești: nu-i „satana”, ci sunt C.I.A., doftor Fauci, O.M.S., „Deep State” și filialele sale diseminate în Lume – „statul paralel” din fiecare entitate administrativă, mai puțin cîteva.

 7. Psihopații nu au bun simț și compasiune. Diferențele sunt atât de notabile încât chiar și morfologia lor cerebrală este diferită față de majoritate. Ar arunca în aer un 747 cu sute de oameni la bord pentru a ucide o singura persoană. Sunt țicniți total fără nici o urmă de conștiință.

 8. Dzeu sa o odihneasca.Red bull iti da aripi,si de inger.Cumulate cu anticovidele imediat urci unde te asteapta feciorii.Ajunge in Rai sigur ca este din Sibiu.

 9. Inca o persoana de valoare cazuta in capcana satanistilor vaccinisti care au in planul de la Davos sa masacreze intreaga populatie a lumii.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.