„Marele comentator“ de la Realitatea Plus (foto)

Un facsimil despre Dorin lacob, „Marele comentator“ de la Realitatea Plus și candidat la Primăria Capitalei

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 19
Author

17 Comentarii

 1. Toti astia nu stiu rolul SPANULUI in traditia romana ? Bunicul meu spunea: „parul bun paraseste capul rau” !

 2. … iar GIP (alias Ciuvică) prestează la greu pentru Antene, cele care i-au angajat fata.

 3. o pocitanie militieneasca din garda magurensciana,asti nu se mai satura de supt

 4. Cât de convenabil să îl inviți ca martor la proces pe fostul șef de cabinet al „civilului” Virgil Măgureanu să mărturisească sub jurământ cât de nesecurist ai fost tu…

 5. ‘Prabusirea statului paralel’ se dovedeste inca o rafuiala sordida intre gasti de securisti…cu schimbarea regulilor de control judiciar pentru Coldea se dovedeste si implicarea activilor…Lasati orice speranta…

 6. DA DE CE ESTE ACUZAT ? A FURAT? A MINȚIT? DACĂ ȘTIȚI -ARĂTAȚI-I PE CEI CURAȚI !

 7. @someone :…lui ciuvica si lui badea li se spune „ceasornicarii”! dar nu pentru ca s ar pricepe la acest mestesug atat de frumos. nooo! lor le place sa primeasca astfel de cadouri ca sa si catifeleze vorbele puturoase pentru anumite firme si anumiti patroni de firme. iar belfegorul mirciulica este cel care cere o bucata de cesuletz si pentru cel nascut suparat pe viata asta…nenea ciuciuvicaca!!! doua (editat) patentate!

 8. @ SIHEM ȘI DINA, nu nene a dat pe goarnă că Nicușor Dan când era doar mucușor, ca și băsău-petrov a făcut cântări la Secu despre colegi și profesori!

 9. In plus, in plus, de luat aminte ca președinta (din Cluj) a partidului în care se afla acum acest individ a fost membra fondatoare a partidului Monicăi Macovei, M10. Se leagă lucrurile în continuare, nu-i asa?

 10. Acest politruc vine la tv. în emisiunea lui Anca A., altă pupincuristă și ne dă lecții.
  Îmi vine să vomit.

 11. Atenție la tot ce-i primprejurul lui : Dacă nu-i cumva ceva tăiat !? 😎 😉

 12. tot mentalitate de milițiano- securist are acest iacob, asta a învățat din frageda pruncie asta face@@ la primăria generala o sa îl voteze” mos pulea spataru” vorba lui mos Costache chichirez ! asa ca adio bre , te-ai lins pe bot !

 13. RromaniaTV,
  cumva?

  (putem arata exceptiile cu degetu
  da nu vrem sa le facem discriminare…pozitiva)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.