Marele Premiu al Arabiei Saudite: Verstappen, victorie printre scandaluri

Marele Premiu al Arabiei Saudite: Verstappen, victorie printre scandaluri

Max Verstappen, victorie printre scandaluri. Pilotul olandez Max Verstappen, (Red Bull), campionul mondial en titre, a câştigat Marele Premiu al Arabiei Saudite, etapa a doua a Campionatului Mondial de Formula 1, desfăşurat sâmbătă seara, pe circuitul urban de la Jeddah.

Triplul campion mondial a plecat din pole position şi a obţinut a 56-a victorie din carieră, a noua consecutivă, devansându-l în clasamentul final pe coechipierul său mexican Sergio Perez, ca şi un weekendul trecut, în Bahrain.

În ciuda scandalului care macină echipa Red Bull, legat de un managerul general Christian Horner, monoposturile sale şi-au confirmat rapiditatea pe circuitul saudit.

Monegascul Charles Leclerc (Ferrari), care a împărţit prima linie la start cu Verstappen, a completat podiumul, la aproape 20 de secunde de învingător. El a obţinut, totuşi, punctul pentru cel mai rapid tur al cursei, reuşit in extremis.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.